Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia1111111111

mieszkanie zastępcze z counsilu

Polecane posty

witam ...w skrócie .....- znalazłam się z dziećmi na ulicy ...policja zwiozła nas na hostel i kazała się udać do counsilu ...counsil dał nam mieszkanie zastępcze tzn. pokój ,,mieszkamy już tam 7 dni a counsil kazał czekać ...na co ???? dojazd z zastępczego do szkł dzieciaków to ponad godziny w jedną stronę , jest to bardzo męczące dla nich ....ktoś był w podobnej sytuacji ....dalej czekać na wiadomości z counsilu czy szukać czegoś na własną rękę bliżej szkoły dzieciaków ???? dzieki za ewentualne wypowiedzi...

Gość hytraqa
Ty powaznie pytasz??? Ja na twoim miejscu bym na glowie stanela a znalazla jakiekolwiek mieszkanko dla siebie i dla dzieci. Na jakie stresy ty te dzieci narazasz?

Gość mam pytankooooooo
czekaj, takie mieszkania sa tanie

DZIĘKUJE ZA IRONICZNĄ ODPOWIEDZ ....ja się nie pytam na jakie ja stresy narażam swoje dzieci -- BO SAMA SOBIE TEGO NIE WYBRAŁAM i ine życzę nikomu aby się znalazł w takiej sytuacji jak moja ....niestety w okolicach co mieszkam nie chcą przyjmować na pokoje z dziecmi a na flata z moim zarobkiem mnie nie stać ... i ponawiam pytanie czy ktoś był na zastępczym z counsilu i ile to może trwać ????

Gość andzia90
hej,mieszkam w UK i wiem,że w Twojej sytuacji powinno to trwać bardzo krótko. tylko musisz codziennie ich odwiedzać, pytać i zawracać im głowę....