Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana... Pomocy!

Pomocy! Nie mam gdzie mieszkać!

Polecane posty

Gość od 21
letniej laseczki wymaga się ;)

Gość olewaj chama
i rób wszystko na bezczelnego. Co za qtaz złamany... 😠

Napisz do mnie może uda mi się pomóc Ci w tej tragicznej sprawie POZDRAWIAM j1975@o2.pl

Gość takeiteasy
napisz

Gość matlii
Napisz do mnie a postaram ci pomóc matlii@interia.pl

Gość gość
511-453-425

Gość gość
Wierze ze tak moze miec dziewczyna rozne sa matki by tylko miec gacha przy sobie Zal dziewczyny Mops i takie instytucje powinny sie zajac twoja syruacja a nie pijakom daja kase

Gość gość
Co to za matka jak dziecku wszystkiego zabraniaja i nic z tym nie zrobi serca nie ma

Gość gośćJaro
Ja ci pomoge 576013286

Gość Mamax2

Ja też jestem w trudnej sytuacji. Mieszkam u rodziców z dwójką dzieci, niestety wychowuje ich samotnie bo ojciec dzieci wpadł w nieodpowiednie towarzystwo, stracil glowe, chciał się szybko dorobić i wylądował w areszcie. Rodzice już mają dość. Mamy 30m mieszkanie, śpię z dzieckiem w jednym pojedynczym łóżku, i malutkim w łóżeczku, a na drugim łóżku śpia moi rodzice. Dom samotnej matki jest przepełniony poza tym jest tam dziewczyna która mnie przesladowala cała szkołę. Synek ma słabe napięcie mięśniowe i wymaga rehabilitacji,  ms tylko jedna prywatną. Chciałabym iść do pracy A nie mam z kim zostawić dzieci,  na liście oczekujących na mieszkanie jestem 176, ciągle awantury w domu nie sprzyjają wychowaniu dziecka.. co robić...

Gość Pomogę  Klaudia

Czy chciał byś zamieszkać na wsi nie mamy gospodarstwa ale jesteśmy w  stanie ci pomóc przyjmiemy się w zamian za  pomoc w codIennych  obowiązkach domowych  

Gość Klaudia

Czy chciał byś zamieszkać na wsi nie mamy gospodarstwa ale jesteśmy w  stanie ci pomóc przyjmiemy się w zamian za  pomoc w codIennych  obowiązkach domowych  

Gość Klaudia

882803278 Klaudia 

Gość To się pow...
Dnia 5.05.2010 o 18:59, Gość Kierownik zmiany napisał:

To nie może być prawda :o

Gość LASTIC

w tej samej sytuacji byłem.. tzn w gorszej...

dziś przyjacielu..przyjaciółko..jest lepiej.. .najważniejsze... nie myśleć za dużo.. podjąć działanie..

1 sprawa... radykalni idioci są wszędzie może na początku znajdź c

zamiast przejmować się.. co nas hamuje.. w Polsce nie ma na kogo liczyć.. choć jest garstka ludzi.. i coraz mniej którzy sobie pomagają..

głupa rzną bo u starych mieszkają.. a starzy mieszkania socjalne... dostawali swego czasu bo zaludniali miasta.. dziś ci sami ludzie pieprzą o młodych że to są socjaliści.. że nic nie mają.. nie potrafią o siebie zadbać... każdy był w ...owej sytuacji a jeśli nie.. to będzie..

w mojej sytuacji nie miałem kompletnie nikogo.. niby ktos był.. ale nikt cie nie poprowadził na dobre tory..

dlatego nie licz na nikogo... nie w POLSCE ! MATKA SUCZ nic więcej.. to ona powinna zadbać o swoje dziecko.. a nie wykorzystywać swoją sytuację materialną bardziej korzystną w stosunku do ludzi którzy nic nie mają

MOŻE K.. ZABIJMY DZIECI  bo one nic nie mają jak się rodzą?

napisałem to w opanowany sposób.. ale coraz więcej sku... w kraju..

w twojej sytuacji... polecam ci zrobić tak żeby cię wypieprzyli na ulicę..szybciej znajdziesz ludzi normalnych musisz zmienić środowisko..postaraj się szukać w necie ludzi którzy mają podobną sytuację.jeśli zostaniesz... wykorzystają twoją słabą sytuację... do tego by czerpać korzyści..będziesz niewolnikiem.. zawsze... !!

..pisz na takich forach ... od raz jeśli znajdzie się ktoś kto ci pomoże.... SZUKAJ PRACY !!!!!

co do mieszkania... nie wiem gdzie mieszkacie.. ale nawet na działkach ogrodowych znajdziesz domki które są tanie... ale dadzą ci możliwość iść dalej...

siostra skoro starsza też ...ka..ma internet..i kase na internet a nie może dorzucić się do rachunku za wodę..

na ludzi biednych spogląda się jak na meneli bez wyrozumiałości..lewica i prawica.. oraz politycy obrzydzili wszystko co było piękne 

ludzie są kowalami własnego losu. w pewnym senie owszem ale są sytuacje... które mogą się przytrafić każdemu..!!!!!

POMAGAJCIE SOBIE LUDZIE nie ma w twojej miejscowości normalnych ludzi którzy mają jakiś pokój.. mogli by ci pomóc??  !!!!!

fakt niektórzy się dorobili i głupa rżną.. 😄

staraj się szukać pracy..i za forsę z roboty albo kup używaną furę... i w niej zacznij kimać...

albo jakieś działki ogrodowe... popytaj... ludzi... gadaj z ludźmi.. nie wszyscy to s...ysyny.. głównie pytaj młodych na pewno ktoś ci pomoże.. a jeśli nie rób jak piszę... staraj się szukać roboty... jakiś miejsc.. socjalnych .. jakieś noclegi.. cokolwiek.:D

starsi ludzie w Polsce zwariowali.. zwłaszcza janusze biznesu nie doceniają tego co mają 🙂

POWODZENIA CI ŻYCZĘ BYŁEM W PODOBNEJ SYTUACJI... !! wyjdziesz z pato.. zmień środowisko skoro tak daleko zabrnęło...

współczuje ci ale rodziny się nie wybiera..ciężko mi się wypowiadać.. pomógł bym ci.. wyjść z gównianej  sytuacji. pamietaj .. jak ktoś ci pomoże... zawsze będzie oczekiwał coś w zamian.. w Polsce teraz tak jest.. 😄

dlatego znajdź robotę zapłać.. i opuść tego kto ci pomógł wynajmij coś..   ( NIE BIERZ POŻYCZEK... CHWILÓWEK !!! ))

Gość gość x

Autorko tematu, trzeba tobie zapisać się do urzędu pracy( trwa to pół godz.)  i tam otrzymasz darmowe ubezpieczenie zdrowotne. Oraz darmowe kursy ( 2 lub 3 miesiące trwające ) na przyuczenie do konkretnego zawodu , który można sobie wybrać z kilku tam.