Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MyDearLover

A ja biorę tabletki i...

Polecane posty

A ja biorę tabletki i nie wiem co się ze mną dzieje. Przed tym... jako tako miałam ochotę na sex... raczej potrafiłam bez tego życ, a teraz nie mogę się opanowac. Non stop chce się kochac ze swoim chłopakiem...on nie protesgtuje...ale zastanawiam się, jak to możliwe, że tabletki tak zmieniły moje nastawienie, kiedy czytam częsciej raczej o tym, że kobiety, które biorą tabletki nie maja ochoty na sex.

Gość bojabojaboja
No to tylko sie cieszyć. Na forach kobiety czasem piszą, że zauważyły taką zmianę, chociaż rzadko. Nie wiem za czego to sprawą. Musiałabym podpytać lekarza. Ja nie zauważyłam w ogóle zmiany. Jak miałam wysokie libido takie i mi zostało na pigułkach. A brałam już kilka rodzai i nic się nie zmieniło w tej kwestii.

Gość figo fago kawa marago
He, a ja miałam duże libido i przed tabsami i w trakcie ich brania. Do czasu... Jak odstawiłam tabletki po 6 latach (i później przez 2 lata nie brałam), to dopiero poczułam, co to znaczy ochota na seks, a wcześniej wydawało mi się, że jest w porządku i facet nie narzekał ;) Ostatnio brałam tylko 3 miesiące, bo libido wynosiło mniej niż zero :O pożycie seksualne ... szkoda gadać - jak anty, to anty hehe, tylko że mi wcale nie było do śmiechu. A testowałam Cilest (najdłużej), Marvelon, Mercilon, także mam porównanie.

Muszę też dodać, że odkąd biorę tabletki konkretnie "cerazette" schudłam i czuję się całkiem dobrze, a przeczytałam mnóstwo sprzecznych opinii na temat tych tabletek, a ja nie mam problemu z plamieniami ani zmianami nastroju. Oczywiście prócz popędu seksualnego, ale to akurat uważam za dobry skutek uboczny :)