Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaaaaa:)

Proszę o pomoc i rade osoby mądrzejsze ode mnie

Polecane posty

moim mieście jedyny bank był zamknięty ;/ :( Dlatego musiałam wpłacic pieniądze przez poczte polską no i oczywiście jakby inaczej pomyliłam się w danych :( Wszystko przepisałam dobrze ale nazwa miejscowości była Bedlno a ja napisałam Bedlino i to dwa razy. Proszę powiedźcie mi czy z tym błędem pieniądze dojdą na konto?? Sukienke zamówiłam tydzień temu specjalnie na niedzielną okazje. Dzisiaj zniecierpliwiona dzwonie do sprzedajacej z allegro zapytać sie kiedy dojdzie towar, a ona na to, ze jeszcze pieniądze nie zostały zaksięgowane :( Wpłaciłam je prawie że tydzień temu wliczając wekeend majowy. Może nie powinnam wliczać tych dni bo w końcu poczta wtedy nie pracuje? Nie wiem co robić. Sukienka mi jest potrzebna na niedziele, pieniądze dawno wpłaciłam a nie doszły wisi nade mna negatywny komentarz :( ehh... Czy błąd w nazwie miejscowosci to przestępstwo? Czy pieniądze i bez tego dojdą ? a jeżeli tak to za ile? Prosze o pomoc . Dziękuje

Gość aha i ach
na konto powinny dojsc jak dałaś dobre konto, to jest najważniejsze. A z poczty długo idzie, nastepnym razem wplac przekazem ale w banku jakimś.