Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szachowniczka

jestem latwa i jest mi z tym dobrze

Polecane posty

Gość szachowniczka

mam dosc komentowania dziewczyn ktore lubia seks i nie robia z tego problemu. mam 27 lat i jesli widze facta ktory mi sie podoba, ktory mnie podnieca, nie wmawiam sobie, ze nie moge z nim pojsc do lozka bo nie wypada. ide z nim do lozka i ciesze sie tym! seks to zabawa, relaks, emocje. pisze do wszystkich dziewczyn, ktore powstrzymuja sie przed seksem tylko dlatego, ze mysla, ze to zepsuje im opienie! bawcie sie poki jestescie mlode, na lozu smierci fajnie jest miec co powspominac:P

Gość szachowniczka
Mam też olbrzymie łaskotki pod pachami, ktoś chce mnie pokiziać ? ;)

Gość no i Cię zaraz zjadą...
:P

Gość a mi żal ludzi tu piszących
Kolejna niespełniona zaraz 30stka, nikt cie nie chciał na stałe to odbijasz sobie dupczeniem? :P

szachowniczka jestes super :) jatez uwielbiam sex mmmmm super sprawa

ej nosicielko wirusow jestes zwykla szmaciara gdzie normalny facet na taka moze na rzygac ze wstretu dzo takiej szmaty

Gość szachowniczka
Lody, lodyy dla ochłodyyy Lodyy w bramie, na trawnikuuu. A jak dobrze mi zapł;acisz zrobię ci do buzi siku

Gość szachowniczka
fakt mr dzik jesteś głupi i sam się do tego przyznajesz :D

Gość szachowniczka
mr dzik kropki to masz zamiast mózgu :D

Gość szachowniczka
mozecie mnie anzywac jak chcecie, sugerowac, ze jestem w zyciu niespelniona:) ja lubie swoje zycie:) co do facetow, bylam w dwoch dlugich, w miare dlugich zwiazkach i tez bylo fajnie. mimo wszystko poki jednak wciaz jestem mloda i w miare atrakcyjna nie zamierzam niczego sobie odmawiac bo ktos mnie nazwie szmata:D seks jest naturalna potrzeba czlowieka wiec w czym problem?

Gość szachowniczka
to, ze jestes glupi napisal podszyw nie ja. ja nie mam w zwyczaju wyzywania ludzi, ktorych nie znam. to tak w ramach sprostowania

no tak takiej napluc w oczy to powie ze deszcz pada-zenada z twa moralnoscia

Gość szachowniczka
mr dzik nie podszywaj się pode mnie ! ten wpis nade mną nie jest mój, to mr dzik sam sobie wpisuje, debil !!

no i podszywy mamy z grzywki. tak, zawsze stosuje gumki, wiem, ze ciaza nie jest najgorsza rzcza jaka moze sie przytrafic w przypadkowym seksie. a co do moralnosci? czy ja kogos krzywdze? czy robie cos zlego? zazwyczaj obie strony budza sie rano zadowolone wiec tu nie widze konfliktu moralnego

na tym forum jest tylko pare osob normalnych reszta to blachary i walikoniki

nie jestem blachara:) mam dobra prace i wlasny samochod:) pewnie Cie tez zaskocze, ale mam tez wlasne mieszkanie do ktorego moge zapraszac kochankow. nie widze w uprawianiu seksu nic nienormalnego

tylko jaka opinie bedziesz miala wsrod tych facetow i ich kolezkow? a jak dowie sie przyszly twuj facet to co?

Gość do szachowniczka
mr dzik ma rację, jesteś dziwka !!!

nie bardzo rozumiem czemu mialabym sie przejmowac opinia? a przed facetami nigdy nie ukrywam, ze lubie seks, ze nie robie z tego problemu. faceci tez sa zazwyczaj mocno doswiadczeni wiec nie widze powodu dla ktorego mieli by mnie oceniac. przynajmniej mam odwage spelniac swoje fantazje, a nie udaje, ze fantazji nie mam.

A bełoby gdzie zaparkować trachtor? To moze bym podjechoł do cię>>> :classic_cool:

gdybym byla dziwka bralabym za to pieniadze i pewnie nie czerpalabym z seksu przyjemnosci a robilabym to dlatego, ze musze, zeby cos do garnka wlozyc:) a ja uprawiam seks bo lubie, bo sprawia mi to przyjemnosc i mam odwage sie do tego przyznac.

szachowniczka nie zwracaj uwagi na moje posty bo pisze dlatego że moja mama w dzieciństwie tyle dawała że aż zapisała sie w rekordach ginesa.

Gość jioj
no dobrze, ale po co nas o tym informujesz?