Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szachowniczka

jestem latwa i jest mi z tym dobrze

Polecane posty

szachowczka widac ze jestes taka kurwa:) wszystkim tak dupy dajesz i nie odmawiasz bo jestes mloda scierwo?

ale jest tak te walikoniki lubia sie przechwalac ile to nie zaliczyli kiedys czego nie zycze bedziesz sie zle z tym czuc

Gość taki chłopak też zapyta
a czy są jakieś niespełnione?

obawiam sie Rolniku, ze nie wystarczy do mnie podjechac:) facet musi mnie zaintrygowac i podniecic a nie tylko stanac mi na drodze:)

Tera bede cie intrygował: rozrzuciułym dziś cztery fury obornika Tera cie podniece: trachtor je czerwony :classic_cool:

nie chodzi o samo informowanie tylko uswiadomienie tym dziewczynom, ktore na sile walcza z potrzeba eksperymentowania, ze nie ma sie czgo bac i trzeba z zycia brac garsciami. i jak juz pisalam, mozecie mnie nazywac dziwka jesli daje Wam to satysfakcje:) mnie satysfakcje daje dobry seks, sukces w pracy, nie koniecznie obrazanie ludzi, ktorych nie znam. co do fantazji, jasne, sa takie, ktorych ejszcze nie spelnilam, ale nie dlatego, ze sie wstydze, czy uwazam, ze nie powinnam. sa niespelnione dlatego, ze nie bylo sprzyjajacych okolicznosci:)

to raczej te walikoniki z forum nie maja szans na ciebie

walikoniki jak walikoniki:) podejrzewam, ze wiekszosc facetow to robi:) ale faceci z zenujacymi tekstami i poczuciem wlasnej wartosci nizszym niz moje obcasy na pewno nie;) ale tu ludzie maja zwyczaj obrzucania ludzi blotem tylko dlatego, ze sie z nimi nie zgadzaja:) urok kafeterii

dla nich np exy to narmalne ludzie a moze tych walikonikow jest tu 90 procent

jestem głupim idiotą z kompleksami prosze mnie ignorować .

szachowiczka tobie nawet by kon nie dogodzil:) szukasz przystojnego ladnego podniecajacego z kasa i ferari takich kurew to pelno na swiecie jak ty

Mr. pain widze, ze wiesz wiecej niz ja o wymaganiach jakie stawiam facetom hehehe:) i mowiac zupelnie powaznie, to bylo wielu, ktorzy juz mi dogodzili;) ale Ty oczywiscie znasz mnie lepiej:)

Gość taki chłopak też zapyta
tak sami święci faceci a pewnie by ci nie odmówili gdybyś im zaproponowała spotkanie, a jaki sex sprawia ci największą przyjemność?

nie zalozylam tego topiku, zeby opisywac jakie pozycje i jaki seks lubie najbardziej:) o takich rzeczach rozmaiwam z przyjaciolmi i facetami z ktorymi zamierzac uprawiac seks

szachowiczka takie kurwy sie z daleka wyczuwa:) mam lepszy wech niz pies:)

jesli uwazanie mnie za kurwe jest zgodne z Twoim wyczuciem osobowosci, moge byc w Twoich oczach kurwa:) ani mnie to ziebi ani grzeje. ciesze sie, ze ktos jeszcze potrafdi isc za glosem wewnetrznych potrzeb i fascynacji:) jesli dodatkowo pomoaga Ci to budowac pewnosci siebie tym lepiej! natura wyposazyla nas w zadze cielesne po to, zeby z nich korzystac;)

monika ma dupe jak jambojet a nogi ma krzywe jak wieża w pizie

powinnas juz pomyslec o pampersach:D:D gdzie nie wskoczysz nawet w nowym ubraniu smierdzi krowo! z dupy:D

Gość sasads
jasnbe

widze drobna roznice w dlugosci kreseczek ale co tam:) jak juz pisalam, dla mnie seks to frajda i jak wszystko co sprawia ludziom przyjemnosc jednoczesnie nikogo nie krzywdzac, nie powinnie byc pietnowany:) gdyby ludzie mieli dobra edukacje seksualna i potrafili podejsc do seksu z ciekawoscia ale jednoczesnie z pewnoscia, ze na tym nie ucierpia, zycie bylo by duzo fajniejsze! a tak, siedzi taka banda sfrustrowanych ludzi wyzywajac kazdego, kto nie boi sie uzywac zycia ile wlezie.

coraz wiecej kobiet uswiadamia sobie, ze seks i dla nich moze byc zabawa i przyjemnoscia:) juz nie tylko faceci moga zalicxzac:) kobiety rowniez