Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttttttttttttttttttttt

to jest chore!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

czy ten świat zszedł na psy???niech ktoś się wypowie na ten temat bo zwariuje!!!!!!!!!!poznaje kolesia jednego drugiego dziesiątego na różnych portalach,pisanie wychodzi ok każdy szuka poważnych znajomości a co do czego po drugiej randce od razu chcieli by uprawiać sex i zachowują się tak jak by pragneli czegoś bez zobowiązań, nie jestem cnotką marysią ale chyba normalne to nie jest co o tym myślicie?

Gość
na portalach szuka sie tylko szybkich numerkow, zaskoczona?

to dlaczego te portale nie nazywają się inaczej że poszukują tam sexu,a po drugie dlaczego faceci od razu nie piszą tego a nie ściemniają kobiete przez rózne komunikatory jakiś czas pózniej pierwsze spotkania ok każdy chce się pokazać jak z najleprzej strony a na drugim wylatują z takim czymś cholera mnie bierze!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Karolineeeeeeeee
to moze czas zaczac szukac faceta w realu a nie na forach...

Gość a ja mialam bbbbbardzo
szczescie.... znalazlam faceta na portalu - o zgrozo zalogowalam sie z kumpela po pijaku dla jaj, w efekcie pisalam z kilkoma. Z jednym jedynym sie spotkalam - jestesmy teraz malzenstwem :) wiec nie zawsze zle wychodzi :)

Gość malpamalpiasta
moj przypadek byl najgorszy... umowilam sie nie wiem po co, bo w realu mam duze powodzenie, ale ze nie spieszno mi do zwiazkow i zawsze odmawiam, postanowilam zaryzykowac, zeby zobaczyc jaki to stwor sie zjawi... ;/ powiem szczerze, ze ani mnie nie ujal swym wygladem, ani charakterem, ale znow tez nie zbudzil za bardzo negatywnych odczuc wiec pisalam z nim na gg.... choc jakos nie wiazalam z nim zadnej przyszlosci zgodzilam sie spotykac i utrzymywalam ten idiotyczny kontakt, pozniej przyjaciolka zaczela mnie namawiac, bo sama jestem, bo juz nikogo nie znajde, a to taki fajny chlopak... taki nudny jak ona chyba.... dzis to wiem i mam do niej zal, bo ten fajny chlopak w koncu trafil do mojego domu, i byl tylko raz, bo pozniej zawinal noge i nigdy juz nie przyjechal i sie nie odezwal... nie wiem moze u mnie ducha zobaczyl;( teraz pozostal mi tylko wstret i zal do samej siebie, ze jestem idiotka, ktora byle oszust, moze skrzywdzic i wystawic na wiatr

Gość Piotr2301
Napisz do mnie ja moze portali nie uzywam ale nie jestem facetem tego typu co piszecie.

Gość martunia bez grzywki
ja tez mialas wieeeeeeelkie szczęście!!!!!! i tez na portalu, jestesmy małżeństwem i jest nam cudownie, ale fakt faktem : na takich portalach jest mnóstwo zboczeńców i prostych facetów nie odróżniających opery od dyskoteki czy wytrawnego wina od Harnasia w puszce:) trzeba miec oczy otwarte i uwazac!! i ....po cichu miec nadzieje ze sie trafi kiedys na wielkie serce ......zaświadczam że to sie zdarza i nie prawdą jest że na takich portalach sa tylko ofiary losu!!

Gość malpamalpiasta
ja tam nie zamirzam juz nigdy z niim sie umawiac, najgorsze jest to ze od ostatniego spotkania z nim, kiedy to ,,ostatecznie uciekl" zle sie czuje, mam hustawki nastrojow, zaburzenia snu, zaburzenia jedzenia, dzis przyszlam do domu i pierwsze co zjadlam o 16h to kiszone ogory prawie caly sloik, nie wiem,,, popadam w paranoje, raz sie smieje, a za 5min mam mega dola, zeby to tylko ciaza nie byla, bo bede musiala chyba sie unicestwic z tego wariackiego swiata:(

malpamalpiasta - ale dlaczego sie tak zrażasz? nie ten to inny. przecież pisałaś że Cie niczym nie ujał to go olej i szukaj innego

Gość malpamalpiasta
zrazilam sie sama do siebie, nie ufam juz sobie, brzydze sie soba, pewnie on sie teraz gdzies cieszy... od poczatku nie byl dla mnie,,, mam zal do kolezanki,,, jeszcze mi powiedzial, ze jemu moja kolezanka sie podobala i ze zyczy jej jak najlepiej, a ja jestem nienormalna.... co za msciwa swinia:(

Gość Marcin84w
a co ja mam powiedzieć jak dziewczyny pchaja sie same do łóżka (nie wszytskie,raczej te w ktorych napewno sie nie zakocham z roznych wzgledów) i to na pierwszym spotkaniu,nawet trudno to randką nazwać.

malpamalpiasta - ale Ty nie masz powodów by miec pretensje do siebie.. tutaj tylko ON okazał się palantem.. to że się z nim umówilas, to nic złego.. duzo osob się rozczarówuje podczas pierwszych spotkan.. nie tylko jesli chodzi o internet.. piszesz że Ci na nim nie zależalo jak na facecie, wiec naprawde nie masz się czym przejmować.. gorzej jakbys się wkręciłą, a on by taki numer wywinął.. powinnas to potraktować z przymrózeniem oka..

Marcin - tak już chyba ten świat jest zbudowany, że kobiety narzekają na facetów, a faceci na kobiety.. ;)

malpamalpiasta - chciał Ci na koniec dojebac i tyle. NIe możesz sie obwiniac za to że trafiłaś na jakiegoś palanta! To że taki sie napatoczył to juz inna sprawa. Powinnas zapomniec o nim.

Gość malpamalpiasta
tak tylko wstyd mi przed rodzina, nikgdy nikogo nie sprowadzalam do domu... to pierwszy taki przypadek, mam juz swoje lata, sprzatalam, latalam, a on juz nawet do mnie nie zadzwonil...;/ skompromitowalam sie, napisalam mu pozniej smsa, ze jest idiota i ze skarge napisze do jego kierownika, zeby wiedzial jakiego ma buraka, ale tylko tak pogrozilam, bo mam go w dupie i na pewno nie zalezy mi ani na jego szczesciu ani na nieszczesciu uffffff zeszlo troche:)

oj, rodzina to na pewno zrozumie :) a chyba lepiej że juz sie nie odezwał, skoro jest takim palantem.. lepiej jak takie rzeczy wychodzą szybciej, niz gdyby miało byc tak ze pozna cała Twoja rodzine, znajomych itp a pozniej bez slowa zniknie.. facet nie wart zachodu i już!