Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greace*

Jak przekonać się czy facet jest w porządku?

Polecane posty

Proszę Was o jakieś rady.Poznałam faceta,kilkanaście lat mieszka za granicą.Poznałam już jego najbliższych:rodziców,siostrę.Ale chciałabym wiedzieć czy nie miał/ma tam żony,dzieci...zobowiązań.Rodzina wydaje się O.K.on też.Ale w dzisiejszych czasach...Ktoś mi doradził,żeby pójść do jego parafii i tam zapytać.Tam przecież przyjmowal sakramenty.Nie mam teraz możliwości wybrania się na przeszpiegi do Niemiec.A dziś się nikomu na początku nie ufa.I nie piszcie o zaufaniu,takie czasy.Doradzcie.

Gość opopopopopoaaaaaaaa
prywatny detektyw... chociaż ja nie zdecydowałabym się

Greace* Ktoś mi doradził,żeby pójść do jego parafii i tam zapytać. Zaniemówiłam:D A może by tak udać się do wróżki? Tarot, szklana kula, wahadełko i inne jeszcze gadżety... powinno wystarczyć ;) :D

Cu-kru,cieszę się,że jesteś taka łatwowierna!Ja nie.Właśnie w parafii dokumenty mają,dwie moje kumpele tak zrobiły i prawda wyszła na jaw.Kleryczki udzielają takich info.Tarot,szklana itd.też nie pogardzę,ale tylko w twoim wykonaniu:D

Pozwól, że tej parafii nie będę komentować... :D Greace* Tarot,szklana itd.też nie pogardzę,ale tylko w twoim wykonaniu Mówisz i masz... proszę o imiona, daty i konkretne pytanie :) Idę po karty :D

Gość Joasia_32
Nie ma na to recepty

Cu-kru,kleryczek mi powie znacznie więcej niż twoje specyjały:P

Gość przespij sie z nim

No tak masz rację. Zwłaszcza, że ja ani tarocistka, a tym bardziej jasnowidz. :D Ale pomysł z kościołem... przedni :D :O

No cieszę się,że i ty jesteś tego samego zdania:P

Gość kobieta ksiedza kochanka
Ale co ja Ci mam tu doradzać? W życiu bym nie wpadła żeby na parafię pójść... To jak widać ograniczona jestem w tym temacie i słaba z lustrowania faceta.

Ja te bym nie wpadła:DBardziej wpadłam na Rutkowskiego,ale inne babki tak zrobiły i prawdę znają.To ja mam się u licha ile głowić.szkoda mi czasu na rozmyslanie i główkowanie:)

I nie mów, że nie doradziłam :D mówiłam, żebyś poszła do wróżki :P Mam inne pomysły jeszcze: A może wykrywacz kłamstw? Jak kocha to się zgodzi? :D Albo może go porządnie spij? Lampką po oczach i zabawa w 100 pytań :) Można by jeszcze coś z tortur dobrać, jak się będzie stawiać to pejczem go w to i owo :D No i obowiązkowo zażądaj od niego potwierdzenie o braku karalności. Jeszcze wysłać na badania czy jest zdrowy (sprawdzić nie tylko ciało, psychiatra również). Może wywiad wśród sąsiadów? Oczywiście piszę to w żartach, bo nie wiem jak bardzo jesteś podatna na tego typu gadanie :D a tak w ogóle to PROWOKACJA 💤

Taaaaaaaa,jasne!Nie mam nic innego do roboty,tylko wymyslać prowo na kafe:(