Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy nie uwazaciwe 5486

PIKIPIKU- nie dziala wam na nerwy???? Bo moim zdaniem to jakas zakompleksiona

Polecane posty

Gość czy nie uwazaciwe 5486

baba jest . Zaklada jakies durne topiki o os z kafe , wyzywa, przeklina....

Gość bo to Jagoda
jest:O:O wiec chyba to oczywiste ze pikupiku(jagoda369) dziala na nerwy:O

Gość iiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjj
widziałam ją tylko raz na jakims topiku,oczywiscie kogos zwyzwała

Gość pikipiku to ta sama osoba
co buahahaha, werkaa i kilka innych pomaranczowych nickow. nienawidzi jak ktos ma inne zdanie niz ona odnosnie wychowania, pilelegnacji dzieci i sposobu zycia. jak ktos sie jej sprzeciwi albo ja nie daj boze skrytykuje, to go oczernia. do tego to zazdrosnica jakich malo. ktos napisze ze ma dobre zycie albo sie czyms pochwali to juz po nim :o zenada

Gość nanananna
nie zaspokojona jest to jej się nudzi

CO CHWILE SIE KOGOS CZEPIA, KOGOS kto ma cos madrego do powiedzenia, chce po ludzku porozmawiac, zaklada temat a zajob juz tam leci malo nog nie polamie i sie wpisuje

Gość jadzia coś dziwne,że
za każdym razem jak piszą o tej pikupiku Ty się odzywasz?W wątkach,gdzie ona jest Ty też jesteś mówiąc,że "o widzę,że jestem sławna" albo " o widzę,że nie tylko po mnie jeżdżą" albo " ja to nie ona". Śmiech na sali :) :) :) :) Czyżby zwykły zbieg okoliczności?

Gość Nasza Jadzia ma nudne zycie
czuje sie niekochana, bez przyjaciol, potrzebuje uwagi a nie potrafi byc na tyle mila by ludzie do niej lgneli lub chcieli z nia pisac, uwage wiec znajduje bedac wredna i docinajac kazdemu, zakladajac oczerniajace topiki, wlazac nieproszona na inne tematy i naigriwajac sie z autorek, ech, a siedzi tu 24h ale zmienia nick bo jej glupio

Gość aaaby wszechwiedzaca
jadoda to durna ciiiiiiiiiipa :D

Gość o sobie mówisz???
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o