Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaa789

pomozcie mi mam problem

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaa789

otóz jestem juz z pewnym chłopakiem troche czasu z budowy ciała, charaklteru serca jest extra niemam zastrzezen ale jest pewnien problem a mianowicie 2 problemy 1) on ma problemy z tradzikiem 2) ma problem z oczami z powieką jedna mu sie nie otwiera dobrze i tak jakby opada , do tego własnie w tym oku ma astygmatyzm , jedno oko ma jasne zielone a drugie podchodzi pod niebieskie, i tu pytanie chciałabym coś w nim zmienic bo z charakteru jest extra buowa ciała styl ubioru i wogole tylko te oczy tak ;// pomozecie macie moze jakies pomysły??

Gość oppp
moze soczewki kolorowe

Gość natka*
:/

Gość Dupa dupa panie Paździoch
wstydzisz się go i tyle!! Nie on pierwszy i ostatni ma inne kolory oczu Przestań sie zadręczac takimi rzeczami robisz halo z tego jak by to było nie wiadomo co Są ludzie bardziej "skrzywdzeni" przez los i tak się nie zadręczają jak ty soim chłopakiem!!

to nie żaden problem !!! i jeżeli ktoś ci powie, że jest to go olej. chłopak jest oryginalny i tyle. jest nawet taka aktorka tylko nie kojarzę nazwiska, która ma jedno niebieskie drugie zielone, taka blondyneczka grała w serialu czy filmie o serferach. A co do trądziku to zabierz go do dermatologa i vsio ryba po problemach:) aha i na twoim miejscu przestałabym się przejmować co mówią inni, bo to chyba oni są twoim problemem a nie chłopak i jego opadająca powieka

Gość malinkamamba
wg mnie warto wybrać sie do okulisty i dobrać ładne soczewki kolorowe

Gość ashley190
jakby on to przeczytał to by pewnie miał zastrzezenia co do Ciebie...