Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelllle

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Mirabelllle

denerwuje się. Sama nie wiem, czytałam za dużo forum i się nakręciłam. uprawialiśmy petting z moim facetem dwa dni temu, najpierw on pieścił mnie, potem ja jego ręką, ale nie to jest ważne. Po szczytowaniu na swoim brzuchu zebrał wszystko na chusteczki i poszedł pod prysznic się umyć. Potem ja ubrałam majtki, on wrócił, leżeliśmy chwilę i wsadził mi palec pod majtki. Na 99% sperma ani wydzielina nie spadła wcześniej na łóżko. Czy są jakieś szanse że jestem w ciąży? wiem, że pewnie pytam o skrajnie głupią rzecz, ale prosze, bez głupich komentarzy...

teoretycznie jest zawsze jakaś szansą, bo z tego co czytałem plemniki mają dużą tzw ruchliwość. Do zapłodnienia przecież wystarczy jeden plemnik. Po, ty też powinas też się umyć. Oblicz sobie może czy miałas dni płodne.

Gość eulaliaa
jestes na 100% gratulacje

nie stresuj dziewczny, jeśli masz jakieś objawy to idź poprostu kup test i zrób. Jeśli nie to oblicz sobie dni płodne, jeśli nawet miałas dni płodne to zrób test.

Gość ludzie...ludzie...
nie zajdziesz w ciąże. plemniki w "kontakcie" powietrzem obumierają, muszą się przedostać na kobiecy śluz, który ułatwia im poruszanie i utrzymuje przy życiu. nie czytaj wypowiedzi idiotów/bezmyślnych nastolatków na forum i się nie nakręcaj. czytaj artykuły napisane przez lekarzy/naukowców/ ludzi którzy się na tym znają. najpierw zdobądź wiedzę, a potem uprawiaj seks

nie jesteś.... na bank.

dziecko nie bierz za seks tylko poucz się abyś sobie życia nie utrudniła