Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

copythat

jak przytyc???

Polecane posty

Witam . Mam 173 wzrostu i 64 kg wagi . Chce przytyc z 3kg . Zna ktos jakies sposoby jak sie odzywiac by przybrac na wadze?

Gość zjedz se coś zamiast pisać

jem na umór . nic nie pomaga:) ciagle cos jem przed komp:):)

Gość przepraszam ale husky
sniadanie 5 bulek,7 kabanosow, II sniadanie 9 krom chleba ze smalcem ...z serem tlustym i 5 jaj obiad : 2 kg.ziemniakow,5 schabowych,micha mizerii II obiad : pizza a nawet 2,frytki z majonezem. podwieczorek: 5 bananów , litr coli kolacja: McDonald's 2 mega zestawy !

zle robisz bo pewnie jesz malo a czesto.tu chodzi o to ze masz rozjebac zołądek. spis ten spozywaj przez 5 dni.a zobaczysz! zdziałasz cuda ze swoja sylwetką :D

aha! ze słodkości dozwolone wszystko!!!! i ile wlezie!

bardzo chetnie bym to wszystko zjadla tylko obawiam sie ze nie mam tyle kasy by to wszystko kupisz chyba ze mnie zaprosisz na obiad i kolacjexD

ale jak bede sie tak os\dzywiac przez 5 dni a pozniej przestane to najpierw dostane rozstepow od przytycia i znow schudne i bede miala celluit i ''obwisly'' biust.... tego nie chce chociaz podoba mi sie twoj jadlospis brzmi naprawde smacznie:)

Gość a po co chcesz przytyc?

jak Cie nie stac to juz zmieniam menu na góra 20 zł I sniadanie: 10 krom ze smalcem! II sniadanie : 10 krom ze smalcem obiad: 2 kg ziemniaków ,jajecznica z 6 jaj na smalcu ze słoniną na surowo II obiad: 4 kaszanki z 7 ziemniakami smazonymi na smalcu podwieczorek: tabliczka czekolady z lidla moze byc z 4 bananami kolacja: 15 placków ziemniaczanych.

ostatnio troche schudlam mialam duzo stresow.. i chce wrocic do 67 kg:) ubrania lepiej na mnie lezaly a pozatym dziewczyna powinna miec ksztalty a nie wystajace kosci.. i biust byl wiekszy byl gdy wazylam wiecej

Gość a po co chcesz przytyc?
nie no bo pytam dlatego, ze ja mam tyle samo wzrostu co ty, waze 61-62 i nosze rozmiar 38-40 i dziwi mnie ze chcesz podskoczyc pod 70-tke. No ale ok.

Gość Kup sobie
odżywki dla sportowców i oprócz normalnych posiłków jedz też te odżywki. Sprawdzona metoda i pomaga

przepraszam ale husky: dziekuje ze sie tak starasz, a tak na powaznie jesli sie wkurze to chyba zaczne jesc ten chleb ze smalcem:):) tak na marginesie Euro wzroslo do 4zł10gr jak ktos trzyma to niech sprzedaje, ja ostatnio musialam sprzedac po 3,85

kiedys napisamlam gdzies ze chce przytyc gdzies w necie i dzwonili do mnie z takiej firmy gdzie sprzedaja koktajle od ktorych sie tyje koszt 400zl miesiecznie!!!! wolalabym zajadac sie hamburgerami gdybym miala tyle hajsu niz pic te koktajle po co chcesz przytyc; ale ja naprawde jestem szczupla mimo tych 64kg nikt nie wierzy ze tyle waze moze to sprawa kosci..niewiem...

Gość kaskabaska.85
Polecam suplementy i odżywki na masę, tak zwane gainery. Warto zobaczyć na www.twoje-odzywki.pl