Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylekkkkk

Jakie znacie polskie piosenki o milosci?

Polecane posty

Gość Smutna piosenka...
Mi bardzo podoba sie Irmina-"poznalam" Slowa tej piosenki tzn poczatek Poznalam, pokochalam, cale serce dalam, tesknilam choc wiedzialam ze nie wroci juz w klamstwie ciagle tkwilam, miloscia otulilam czas szybko mijal i skonczylo sie, coraz glebsze rany, nie chcialam tak zostawic, tego co minelo odeszlo taak Gdzies na gorze zapisane piekno dobro czar i tak nie doceniales tego co ktos chcial ci dac mimo to kochalam choc wiedzialam ze to blad gdy tracilam nie wiedzialam ze musze odejsc stad, mialam,otulalam pustke wypelnialam, myslalam i czekalam ze zmieni sie, chwili nie liczylam, lzy usmiechem krylam,kazdy dobrze wiedzial,widzial jak jest, kazali mi zrozumiec mowilam ze nie umiem, coz tak jest oklamywalam sie, Mijaly miesiacy kazdy ciagle dziwil sie,ze wciaz jestem z toba a ty tak traktujesz mnie, milosc bywa slepa ale dzieki tobie wiem ze nie dam juz sie zranic, nigdy wiecej. Napisalam jednak cala, piosenka slowo w slowo o mnie, jak sluchalam jej pierwszy raz to az sie rozbeczalam. Jestem obecnie w takim zwiazku i nie mam sily go przerwac, Boze caly czas mi sie chce ryczec, juz nie wiem co powinnam zrobic:'(

Gość dobrze ci tak,
cierp dla zbawienia :D