Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedna mała m

Czy można znaleźć miłość przez kundalini ?

Polecane posty

Pewnie jestem odosobniona na forum, ale może komuś udało się znaleźć miłość przez kundalini, tzn poczuć kundalini drugiej osoby i stwierdzić, że to jest to ?

Gość lalleczkaa
a co to kundalini???:-o

Czy można znaleźć miłość przez kundalini ?" Tego nie wiem ? Wiem natomiast że możesz śmiało spotkać miłość swojego zycia jeśli tylko wyjdziesz ze swojego mieszkania do ludzi i odejdziesz od tego urządzenia na którym piszesz te pierdoły ... :P

Niech się wypowie autorka. Może ona wie więcej, jest w posiadaniu tajemnej wiedzy? A my tu w ciemnej piwnicy i nie oświeceni. Tu się Regres o rozwój duchowy rozchodzi :D I Ty tam uważaj, bo może Twoje kundalini Autorka poczuje :P A do Autorki ja chętnie przeczytam o co Ci chodzi z tym :)

Cu-Kru Pu'Dru Tak pytam, bo jestem ciekawa. Skończyłam kurs bioterapii w cechu bioterapeutów. Widziałam wiele par, które w ten sposób się poznały i są bardzo szczęśliwe. Raz udało mi się poczuć czyjeś kundalini i ciekawa jestem jak to działa, bo mimo tego, że znam wiele uduchowionych mężczyzn, to udało mi się poczuć tylko raz. Czy posiadam jakąś tajemną wiedzę ? Jakąś posiadam, znam swoje umiejętności, medytuję, ćwiczę rytuały tybetańskie, od września chcę wrócić na tai chi. Jestem ciekawa jaką inni mają opinię na ten temat :)

Cu-Kru Pu'Dru Jeśli jesteś w temacie, to przy jednej osobie moje kundalini podskoczyło do korony, a nawet wyżej. Fajne uczucie :)

buaahahaahha kundel ini ładne określenie podoba mi się. Kundalini to energia człowieka, która przechodzi po kręgosłupie do czakramów. Tak w szybkim skrócie :)

Gość kot13
zbyt szybkim:-) kundalini to energia seksualności:-)ale ja nie przywiązuję się do takich klimatów. Jesli Pani ktoś o tym mówi, proszę się upewnić, czy to nie jakiś manipulant...kundalini joga - można poczytać...seks tantryczny jest dostępny dla osób o podobnym poziomie rozwoju- w innym wypadku to malipulacja

Niestety to prawda, że seks tantryczny jest możliwy dla ludzi na tym samym poziomie. Jak w takim razie rozróżnić manipulację ?

Dużo czytałam na ten temat, ale niewiele mi to rozjaśniło. Co do sformułowania to faktycznie, chyba za szybko chciałam wyjaśnić, więc zgadzam się z podaną wyżej definicją :)

Cześć jedna mała m :) Od razu mówię, że ja za wiele na ten temat nie wiem..ot parę luźnych wiadomości i myśli nieposkładanych. Zapytałam jak z Twoim rozwojem bo budzenie kundalini wymaga przygotowania... praca z czakrami i pewnie jeszcze z czymś mi nie znanym :D jakieś praktyki etc. (no chyba, że to spontanicznie wyszło u Ciebie, a przynajmniej tak się pisze, że tak może to wyglądać :P że coś się budzi, następuje upadek dawnych zasad moralnych i pojawia się nowe... ot rewolucja taka :D). Nie obawiałaś się, że coś Ci na psychice siądzie? Wy wtajemniczeni nazywacie to "syndrom kundalini" ja nie obrażając nikogo mogłabym nazwać to inaczej, a przynajmniej tak to może wyglądać...:O I tak szczerze mówiąc to chyba nie przemawia do mnie to wyczuwanie i dobieranie się w pary. Co do uczucia... to raczej nie skorzystam z tych praktyk... :O jestem na nie. Co do rytuałów tybetańskich to chciałam zacząć je ćwiczyć... ale jakoś czasu brak wciąż :P (oczywiście chodzi mi tylko o efekt na ciele nie na umyśle... ) Pozdrawiam ;) i jeśli wiesz, że możesz uzyskać to do czego dążysz poprzez budzenie czegokolwiek w sobie to życzę powodzenia ;)

Kundalini już działa u mnie, więc nie ma co budzić :) Idę dalszą drogą duchową, bo to jest dla mnie po prostu ważne i nie wyobrażam sobie życia bez tego. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Trochę w życiu przeżyłam, więc mam poukładane w głowie. Pozdrawiam :)

Wiem do czego dążę, nie chodzi tu tylko o znalezienie partnera, ale też o zupełnie co innego :)

Ja tylko głośno się zastanawiałam... i pytam bo nie wiem, zastanawiam się. I domyślam się o co Ci chodzi z tym szukaniem ;) wiem, że wykorzystanie kundalini dla szukanie faceta to uproszczenie zbyt duże.

zresztą zdziwił mnie tutaj taki temat :D nie żebym wyganiała, ale na forum o rozwoju duchowym znajdziesz kogoś z doświadczeniem... :)

a już nie pamiętam, przeleciałam po necie :) Pamiętam wiele rzeczy z kursu, miałam bardzo dobrego wykładowcę :) Teraz będę zachowywała młodość, przynajmniej do czegoś przyda mi się kundalini :)