Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlglh

czy wojskowi są agresywni?

Polecane posty

Gość tlglh

zaczęłam spotykać się z wojskowym - jest ciepły, czuły i kochany. Jednakże wszyscy mnie przed nim ostrzegają, mówiąc, że to tylko kwestia czasu, jak zaczną się jazdy. czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie?

Gość kama_M
O tak..ja miałam!!! Na początku było cacy....gorzej później...zazdrosny, agresywny czepiający się o każdą pierdołę:)

Gość tatamtutam
Mam tescia wojskowego i znam sporo podobnych par. W pracy chyba ostro,w domu to dupy z uszami,żony kręcą nimi jak chcą,wszystko robią,zmam nawet jednego ,który wyszywa serwetki:P.

w mojej rodzinie jest pełno wojskowych Nie są bardziej agresywni od innych,może bardziej surowi mniej czuli.

Gość tlglh
wiecie, ja się właśnie trochę boję. on np dużo czasu w iraku spędził... dla mnie totalna abstrakcja. ale nie chcę kogoś przekreślać tylko z racji zawodu... z drugiej strony bez sensu tracić czas, jeśli ma się potem okazać psycholem. nie wiem co robić :)

Gość tylko_ja__
Ja tez spotykalam sie z wojskowym... na poczatku bylo wszystko cacy ;) ideal faceta ;) ale po pewnym czasie zaczal byc strasznie zazdrosny , nie ufny pomimo ze nie mial do tego zadnych podstaw..doszukiwal sie probloew tam gdzie ich nie bylo..chcial kontrolowac na kazdym kroku...az w konuc oddalilismy sie od siebie poprzez to ego zachowanie.. i tak to sie niestety skonczylo ;(

Gość marchewkowa ja
ja jestem 3 lata z wojskowym i jest super. czuły kochany miś. Nieraz sie kłócimy ale nie mozna powiedziec ze jest agresywny. Lepszy od połowy buraków co na dyskotekach szukają okazji sorry ale taka prawda.

Gość wojskowi nie....
policjanci tak

Gość a ja powiem tylko
nie ma reguly..Mam wujka byłego wojskowego (tzn.emerytowanego obecnie),ktory calemu swiatu chce pokazac,że jest srogi i wszystko jest pod jego dyktando,gdy tymczasem rzeczywistosc wyglada tak,ze to on slucha swojej zony.To co ona powie jest dla niego rozkazem i zawsze tak było.Sa ze soba juz blisko 30 lat! Ja,z kolei,mam meza policjanta i zlego slowa na niego nie powiem.Jest naprawde wspanialy..My mamy stazu 10 lat i jest nadal cudownie:)A ja i o jednych,i o drugich słyszalam same zle opinie..To nie zawod powoduje agresje,a charakter.Bo jesli faceta zmienia to,ze zalozy mundur to oznacza jedno.Totalny zakompleksieniec.Tyle w tym temacie:)