Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochote dzis teraz

Mam pytanie do was kobietki tylko szczerze

Polecane posty

Chodzi o to ze ja bardzo lubie panow ktorzy sa dobrze wyposazeni...Panowie z malymi kutaskami odpadaja- nie mam zadnej przyjemnosci. Czy wy tez tak macie?

jestem pania...

i to musi byc okropne dla niektorych panow ktorzy maja male ptaszki...zadna laska nie chce sie pewnie z nimi kochac...

Gość jaki wymiar
a jaki wymiar jest najlepszy?????

nie wiem jaki dokladnie musi byc wymiar- nigdy nie mierzylam facetowi linijka(: ale musi byc duzy i najlepiej jak jest gruby...to takie moje przemyslenia..najlepiej sie czuje przyjemnosc i w ogole

To ty masz bardzo rozepchaną dziurę :D:P;)

Gość guomi
rozmiar nie ma znaczenia :P gdyby miał, to palcówka nigdy nie sprawiłaby przyjemności :D:D

Gość mam byc szczera?
nie mam zadnego porownania gdzyz od 7 lat kocham sie tylko z jednym i jedynym w moim zyciu facetem. Nie wiem czy jego penis jets duzy chyba nie jakies 17 cm , ale dla mnie jest ok, bez problemu osiagam orgazm, on doskonale zna moje cialo i wie co i kiedy zrobic, wiec nie wiem czy wielkosc ma jakies znaczenie

sexy- czyzby jakis pan z malym kutaskiem?... dziura tu nie ma nic do rzeczy- przestancie gadac glupoty o rozepchanej dziurze.. byc moze to sie zgadza w przypadku pan ktore juz rodzily... Ja poprostu lubie duze penisy i nie warto sie oklamywac ze maly moze dac te sama przyjemnosc co duzy!

17cm to jest bardzo ok- nie masz na co narzekac bardzo szczera! ja mowie o tych malutkich kutaskach - kiedys mi sie zdarzylo ze spotykalam sie z bardzo ladnym przystojnym facetem ale szok! on mial jajka jak orzeszki a penisek jak moj maly palec! koszmar!

Gość blady3
A jak ja lubię duże cycki, to czy to znaczy od razu, że mam wielkie łapy (bo co - rozbiły mi się od machania młotem)? Pani lubi duże ptaszki i dobrze! Są takie panie, co się takich "potworów" boją. Te szukają panów z mniejszymi. Uwaga do wszystkich pań. Jak się ma wyćwiczone mięśnie w pochwie to i małego można wyściskać i poczuć. Ale duży to zawsze duży - bez dwóch zdań. :)

Dlatego takim z małymi ptaszkami pozwalam sobie tylko ładować w pupcię, bo jednak macie trochę racji, że moja cipcia jest lekko rozjechana od tego, że w młodości młóciłam się jak króliczek z murzynami. Ci to mają dopiero odpowiedni sprzęt, który mi odpowiada.

ha ha blady.. masz racje-mozna cwiczyc miesnie, wyprawiac cuda na kiju ale to i tak bedzie zawsze maly kutasek...

:D nie trafiłam nigdy na takiego fiuta jakiego opisujesz :D,więc nie weim czy lubię duże czy małe :D,ale ten który posiada mój jest ok.:classic_cool: I tyle w tym temacie :D:P

Gość duży duży
Ja mam 23 cm długości (prawidłowo mierząc) i 16 cm w obwodzie. Zobacz sobie na linijce, czy taki to duży dla ciebie. Jest tego pewna zaleta, muszę bardzo długo pieścić dziewczyny zanim wejdę;)

Gość duży duży
Dodam, że prawidłowe mieżenie to takie, od początku kutasa aż po koniec worka z jajcami.

Gość duży duży
Super podszyw;)

Gość
Się pisze pauka :o

mierzone jest od początku penisa do końca po górnej stronie bez żadnego wciskania w ciało, no takiego już mam, o miłej zalecie wspominałem;)

nie miałam jeszcze doczynienia z małymi kutasami ale miałam farta nie ale podobno to nie długość najważniejsza tylo grubość

Gość a co myslicie o mojej
dlugosc 14 cm, grubosci nie mierzyłem ;)