Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokator

żona mnie wyrzuciła

Polecane posty

Gość guomi
:D:D:D dobre :D ale mąż Laury do niej sie przeprowadził :)

Ale co to znaczy do mnie, do ciebie. Jestescie małzeństwem i nie ma moje mieszkanie i twoje mieszkanie. Dlaczego nie mieszkacie razem. Skoro decydowaliście sie ze mieszkacie w jednym mieszkaniu to teraz ma prawo byc zła na Ciebie. W jedym mieszkaniu mieszkacie a 2 mozecie wynajac. A nie jak sie pokłocicie to kazdy idzie do swojego mieszkania.

uwazam, za dobrze wam obojgu 🖐️ i ze oboje jestescie siebie warci! dwoje gowniarzy sie kloci, w którym mieszkaniu mieszkac - toz to parodia najnormalniej :o jak wy w takiej kewstii nie potrafiliście sie od początku dogadac, to tylko szkoda waszego dziecka!

Gość chinota
co z absurd, a dlaczego nie chcesz ty mieszkać u niej a ona u ciebie? Tak, małżeństwa się kłócą z najgłupszych powodów, byle jaki powód jest dobry...

Gość lokator
no to wychodzi że to moja wina bo ona była szczera od samego początku ,w sumie mogłem w tedy przed slubem sie zastanowić nad tym bo przecież po to mi to mówila.

Gość ja tak zyje ale mi to nie prze
A dlaczego ona chce mieszkac u siebie a Ty u siebie? Dlaczego jestescie tak uparci?

Gość lokator
bo ona chce w mieście a ja domek malutki mam na wsi ,dlatego przed ślubem zaznaczyła że ona chce w mieście bo tu na miejscu wszystko,a moja wieś 55km dalej

.I jeszcze do tego przyjechała po mnie a ja powiedziałem nie ,dlatego że chce aby przyszła do mnie" kolego ty nie powinieneś w ogóle wstępowac w zwiazek małżenski :) dla ciebie to jest abstrakcja

Nie widze problemu. W ciagu tygodnia mieszkacie w miescie. Na weekendy i wolne dni jezdzicie na wies. Ludzie dogadajcie sie!!!

no to wychodzi że to moja wina bo ona była szczera od samego początku " jej wina że ci wystawiła walizki za drzwi twoja że zachowujesz sie jak rozkapryszony bachor który ciagnie po trupach na swoja stronę

a ja widze problem - bo widac autor ma gospodarstwo rolne i na nim robi, zdradz jeszcze czy ten domek to przypadkiem z tesciami dzielony nie jest albo tuz obok nich ;) i wszystko wiadomo...

Gość lokator
do jak zyje ale i to nie przeszkadza,tak ,tak właśnie jest jak napisałas.

Gość marlut
i dobrze ci tak baranie.

Wiem ze tak jest bo tu chyba Twoja zona zalozyla taki temat kilka dni temu ;) Ja sie jej nie dziwie, jest niezalezna, sam obiecales jej ze bedziecie mieszkac w miescie, a teraz rodzice Cie sciagaja znow na gospodarke. Wyobraz sobie jej zycie, bedzie musiala tam rowno zaiwaniac, mimo ze tego nie znosi, dodatkowo byc razem z Tesciami co oznacza wieczna inwigilacje z ich strony i to ze oni beda chcieli decydowac o Waszym zyciu (bo tak wlasnie zazwyczaj robia rodzice), beda sie wtracac o wszystko i psuc Wasz zwiazek. Ona postapila fair - od poczatku mowila czego chce a Ty sie zgodziles, wiec to Twoja wina (swoja droga czemu teraz zmieniles zdanie, czyzby wplyw mamy?). Dodatkwo wyciagnela reke na pojednanie i przyjechala po Ciebie a Ty sie zachowales jak rozwydrzony gowniarz. Jestes dorosly, zalozyles swoja rodzine i to zobowiazuje do odpowiedzailnosci - tj teraz ona i dziecko sa wazniejsze od Twoich rodzicow. Jezeli tego nie rozumiesz, to po prostu nie dorosles do powaznego zwiazku

Gość paplanina paplanina etc etc...
głupia pipa unieś się znowu dumą i znajdź sobie lepszą a na alimenty płać jakąś kwotę :( baby nierobów i trutni utrzymuja a twoja Cię nie docenia głupia gęś

Gość łączka
Ha ha tobie lokator to nie rodzina w głowie tylko byczki na wsi u mamusi

Gość majeczka_30
Kobieta miała dość...sama z dzieckiem non stop....obiecanki-cacanki a gupiemi radość. Ja rozumiem że ktoś rodzinę musi utrzymać ale bez przesady!! Jak obiecujesz to słowa dotrzymuj.

I właśnie dlatego nigdy nie związałabym się z facetem pracującym w gospodarstwie. Oszuka przed ślubem a w małżeństwie ciągnie na wieś - do chałupy wspólnie z teściami na zadupiu 60 km od miasta. Ciekawe która kobieta chciałaby zapieprzać dzień i noc na ziemi, wyglądać w wieku 40 lat jak stara babka.