Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie no

Wygląd przyciąga a charakter zatrzymuje

Polecane posty

Gość normalnie no

dlatego brzydale, grubaski i inne pasztety na prawdę szczerze wam współczuję... dzieki wyglądowi mozna miec wszystko albo nie miec nic:-p

Gość ja powiem tak .....
tylko że uroda kiedyś przemija a charakter i to jakim się jest człowiekiem zostaje ...co z tego że uroda jak pustostan w mózgu :)

Jasne, że wygląd przeminie a charakter zostanie, ale co z tego, że książka jest ciekawa jak nie zainteresuje się nią nikt bo okładka jest obrzydliwa :classic_cool: Zaraz pojawią się wpisy spasłych pasztetów, że nie warto być z atrakcyjną dziewczyną bo inni ją ciągle podrywają. To ja odpowiem w ten sposób - lepiej z innymi jeść tort niż w samotności konsumować kał :classic_cool:🖐️ jestem sobie hszonszcz i dobrze mi z tym :classic_cool:

Gość FGL;LKJH
prawda

Gość asfasf
"lepiej z innymi jeść tort niż w samotności konsumować kał" :P

ja tam czytam ksiazki z brzydkimi okladkami :) zawsze mozna oprawic na nowo :) "lepiej z innymi jeść tort niż w samotności konsumować kał" Nic mi nie da lyzka lukru, ktora zostanie z tego tortu po konsumpcji czasem bardziej przydaje sie kal Arabowie pala w piecu odchodami wielbladow no i zawsze mozna uzyznic pole :P