Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslec???

co o tym myslec???

Polecane posty

Gość co o tym myslec???

Spoznia mi sie okres ale nie mam regularnych...tylko ze z drugiej strony zadko mi sie spoznia. Spoznil mi sie tez w tamtym miesiacu ale byl normalnie przez 6 dni. Od tego czasu kochalismy sie z moim chlopakiem hmm no moze z 4 razy. Eh raczej nie jestesmy zbyt ostrozni bo niby uzywamy prezerwatyw ale nie od samego poczatku stosunku;/ Ostatni miesiac byl dla mnie troche stresujacy wiec moze to jest tego przyczyna lub tez jakos moze sie to musi wyrownac skoro mam tak nie regularny....zdarzalo sie ze dostawalam tydzien wczesniej. No ale obawiam sie tez troche o ciaze chociaz wydaje mi sie ze male szanse zeby tak bylo....mam nadzieje:( miala ktoras z was tak samo?:(

Gość co o tym myslec???
nikt sie ze mna nie podzieli jakimis swoimi przezyciami?;/

Gość kiszona
Hm poradziłabym Ci tak : Jezeli wkrotce okres sie nie pojawi to pójdz to ginekologa . POzdrawiam

Gość co o tym myslec???
to juz predzej jakis test ciazowy niz ginekolog;/;/ spoznia sie dopiero 1 dzien moze nie bedzie tak zle:( naprawde uwazalismy:(

Gość co o tym myslec???
i tak sie boje i nie wiem co robic;/

Zrób sb test ciążowy idź do ginekologa.... więcej nie moge pomóc

Gość co o tym myslec???
a myslicie ze szanse na to sa duze? bo niestety zawsze jakies sa.... ostatnio jakos tak ciagle chodzilam zla wszystko mnie denerwowalo jak przed okresem, dzis rano pobolewal troche brzuch wiec myslalam ze to juz a tu dalej nic;/ A jesli chodzi o objawy ciazy to nie mam zadnych, poza tym na to i tak chyba za wczesnie

Gość xyzetka
idź do ginekologa, nie chcę cię straszyć ale miałam zupełnie tak samo jak ty i dziś wiem już na pewno że będę mamą

Gość co o tym myslec???
no to nie bylo pocieszenie;/ ale co identycznie wszystko jak ja??????

Gość xyzetka
żeby w 100% potwierdzić ciążę jest jeszcze za wcześnie, poza tym w brew pozorom nie jest łatwo zostać mamą, co nie zmienia faktu że się zdarza; powtórzę, nie chcę Cię straszyć, są testy, które wykrywają ciążę po 6 dniach (nie pamietam nazwy niestety w tej chwili); po prostu pójdź do ginekologa co do mnie, również mam nieregularną miesiączkę, a kilka dni po stosunku miałam bóle w dolnej części brzucha, jestem w 5 tygodniu ciąży i nie mam żadnych objawów

Gość xyzetka
Quick Vue - ten test ciążowy

Gość co o tym myslec???
a jesli chodzi juz o sam stosunek to partner skonczyl w tobie bez prezerwatywy? w naszym przypadku nigdy tak nie bylo a zajscie w ciaze bez wytrysku raczej zadko sie zdarza. Wczesniej tez Ci sie kiedys spoznil? Za wczesnie jeszcze zebym zostala mama...mam dopiero 19 lat. Wiem ze teraz kazdy powie ze nawet na seks za wczsnie, jestem nie odpowiedzialna i takie tam;/ niesety kazdy popelnia bledy;/

to dopiero 1 dzień! uspokój się! mi się spóźnia 3 dni i nie panikuje... Rozumiem panikować po tygodniu ale po 1 dniu?

Gość co o tym myslec???
no taka juz jestem;/ ciaza poprostu mnie przeraza

sama mówisz że masz nieregularne do tego stres, przeziębienie, a jak głupio myślisz to jeszcze dłużej Ci się bedzie spóźniał bo jak panikujesz to sama stresem opóźniasz. :)

Gość xyzetka
ni zamierzam cię oceniać, zakłada, że wiedziałaś co robisz. Jak mówiłam, mam nieregularny okres, raz co 28 dni, innym razem ponad 30... czasem nawet dłużej :( więc na dobrą sprawę nie mogę powiedzieć czy kiedyś mi się spóźnił (na pewno nie miałam długotrwałych bóli w podbrzuszu, faktem jest, ze przed samym okresem bolał mnie brzuch ale był to ból dzień przed po czym zaraz pojawiał się okres). Kochaliśmy się z partnerem, a teraz już niedługo mężem, bez prezerwatywy ale NIGDY nie kończyliśmy bez niej. To że w moim przypadku skończyło się na ciąży nie musi oznaczać, że u ciebie bedzie tak samo. Może, jak napisałaś wcześniej, nie masz okresu przez stres, teraz dotyczący ewentualnej ciąży??

Gość co o tym myslec???
no fakt miesiac byl troche stresujacy i glupi wiec moze to rzeczywiscie to jest to ale sie okaze. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy

Gość xyzetka
powodzenia

Gość co o tym myslec???
sprobuje jakos optymistycznie myslec i bede miec nauczke