Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinkiwinkihejo

straszny ból w podbrzuszu

Polecane posty

Gość tinkiwinkihejo

Hej kobietki. Powiedzcie mi co to jest i jak sobie pomóc bo już nie wyrabiam :( Od 3 miechów nie mam okresu. Wczoraj w nocy seksiłam się z moim M i po wszystkim zaczął mnie strasznie brzuch boleć. Kłuje mocno. Wrażenie jakby mnie miało rozerwać od środka. Po prawej stronie boli najbardziej i macica... Nie mogę usiąść normalnie bo mnie boli... Wzięłam rano nospe i pomogło częściowo. Teraz się odsiusiałam i odnowa ten straszny ból :o Jutro ide do ginekologa ale może macie jakieś pomysły co to może być? Nie wiem czy istotne ale mam 23 lata i już rodziłam.

Gość tinkiwinkihejo
No właśnie nie wiem czemu :D jutro sie dowiem. W ciaży nie jestem. Nie mam objawów a test robiłam dwa razy i za każdym razem wyszedł negatywnie.

Gość melani12512
wiatm ja też mam trochę podobne pytanie . otóż brałam tabletki antykoncepcyjne od luetgo przez 2 miesiące i odstawiłam. okres pojwił się 27 marca z odstawienia a poźniej normalny okres już 29 kwietnia , współżyłam 17 kwietnia ale nie było do środka ale poźniej było jeszcze raz partner wytarł penisa ale za drugim razem nie było wytrsku. jest teraz 5 maj a ja mam bóle jak na okres i bolą mnie jajniki i do tego mnie kłuje w brzuchu i bardzo mnie bolą plecy, czy to może być z odstawienie tych tabletek ?