Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinkassss

Nie wiem co się dzieje, swędzi i szczypie :(

Polecane posty

Gość karinkassss

Witam wszystkich. Mam 16 lat i jeszcze nie byłam u ginekologa. :( Chodzi o to, że 3 dni temu użyłam wkładki higienicznej z jakieś innej firmy. Od tamtego czasu trochę mnie szczypie, najgorzej jak się podcieram. Na ogół nie swędzi ale czasami tak i to bardzo.. :( Wydaje mi się, że śluz jest bardziej gęsty niż zawsze i bardziej żółty. Nie wiem czy to przez tą wkładkę - jakieś uczulenie czy coś innego.. Jak myślicie dziewczyny? Wiem, pewnie napiszecie, że mam iść do ginekologa ale ja wolałam najpierw was zapytać, może wiecie co się dzieje. :) :(

Gość takasobiebeznicka
wiesz mialam podobnie ale juz mi przeszlo :O tez sie zastanawiam co to moglo byc..

Gość ej powiedz
pewnie zlapalas jakas infekcje :O i nie zaskocze cie chyba radac zebys poszla do gina??? :P

Gość jestemsobie dzisiajtaka
infekcja jak nic

Gość karinkassss
a ten krem na co jest konkretnie?

Gość fikolka000
grzybica pochwy. bralas antybiotyk niedawno?

Gość karinkassss
Nie brałam żadnego antybiotyku.

Gość aniolek1973
nie martw sie i badz spokojna odstaw wkladki bo malutka musi oddychac, zakladaj bielizne bawelniana i nic obcislego podmywaj sie narazie czysta letnia woda nawet kilka razy dziennie i niczym sie nie smaruj jak jest to uczulenie to w kilka dni zniknie samo a jak objawy sie nasila udaj sie do ginekologa pamietaj ze leczenie na wlasna reke jeszcze nikomu nie pomoglo.

Gość aniolek1973
clotrimazolum to masc przeciw grzybiczna i powinna byc uzywana przy zakazeniach zew pochwy stwierdzonej przez ginekologa.

Gość ej młoda polecam sudokrem

Gość aniolek1973
dziewczyny cale szczescie,ze nie macie nawracajacej grzybicy i wam jej nie zycze. ja wlasnie w ten sposob sie zalatwilam 1,2,3 raz nie do konca i zle wyleczona bo swedzenie przechodzilo odrazu i teraz przez 10 lat co jakis czas mam nawroty, wlasnie jestem po 4 msc leczeniu tylko ze teraz kremik nie pomaga. ja mialam 20 lat jak przypetalo mi sie 1 swedzenie teraz mam 36 i chcialabym powrocic do 1 mojego swedzidelka.