Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

jak leci zboczency exy i tym podobne lachociagi haha

Polecane posty

wiek nie istotny dla zboczencow w kazdym wieku sie znajda a exy sa zboczencani tylko im sie wydaje ze nie

Gość goo goo goo
jestem na kafe od kilku dni. i niewiem jak to sie zaczelo ze o dziku zaczelo byc glosno:) nagle zaczal byc poszukiwany przez ''toresa '' chyba niepamietam.. niewiem dziku ile masz lat nie czytalalm wszystkich twoich postow wiec mnie ciekawi czemu wszystkich wyzywasz od walikonikow ???? moze sam masz 45 lat i czestujesz dzieci cukierkami.....:):) ??

wiesz brzydzil bym sie cos dziecku takiego zrobic dla takich ludzi powinna byc szubienica

Gość goo goo goo
uuuuuuuuuuuuuuuu chyle czola..jak dlugo juz jestes na tym forum?]

jakies pol roku tylko moze teraz otych pogladach mowie glosno i wiecej czasu spedzam na kafeteri

no to skora mowa ow ieku to moze mi powiesz ile masz tych latek, bo w sumie to i ja się zrobiłam ciekawa:) mi odmówisz?:)

jezu nie wzywaj boga na daremno hi hi a ty ile masz lat?

dobrze nie będe więcej tego robić:) wymknęło się tej osobie:P mi już stuknęło 27:) takze młodzież nie jestem...:)

nie mnie to nie przeszkadza co ci sie wymklo z powodu religi sa tylko nie nawisci na swiecie chcialbym miec 27lat ale rozum ten co dzis

Gość siemasz monika
znowu zadymke sie robi co 🖐️

ja tu sobie rozmówki prowadzę z tobą a co jak nie jestem walikonikiem ani alchociagiem:) bo chyba taki temacik tu mamy:P:P:P a ja tam na swój rozum nie narzekam:)

ja nie jestem Monika dlaczego nas mylicie?poglady mamy podobne ale to 2 inne osoby a zadyma dzisiaj bedzie ha ha

jak tylko przeczytalam temat odrazu wiedzialam ze to chory czlowiek Mr.dzik.... uwierz mi ty tu nikogo niewkurzasz....to ty robisz z siebie downa...zapytaj ludzi co myśla o sobie która tu wchodzi, i wyzywa ludzi??? zresztą ty masz 35 lat tak..uuuuu to ja sie w cale nie dziwi, stary śmierdzący stary kawler, zbokiem nie jestes..no cóz trzeba miec życie seksualne które ty nie masz, a do do walikoników sam nim jestes, brak laski, stary pierdziel wchodzi na forum wyzywając ludzi dowartościowuje się...hahaha daruj sobie z odpisywaniem, zostaw szare komórki na walenie konia

na prawde uwiesz chcialbym miec 27 lat wteczas to bylo inne zycie a dzis kryzys w kraju

olka szmato mialas mi wczoraj odpowiedziec co to sa robole dla ciebie ja nie zapomnialem wczorajszego dnia i wiem ze gardzisz ludzmi co nie pracuja do 15stej itp

a dlaczego wiek 27 jest lepszy niż 35:) czyja wiem czy jest jakaś róznica:) hmm chyba nie ejstes tu zbyt lubiany:) ja sie nie wypowiadam bo nie miałam przyjemnosci zapoznania się z tym co piszesz:):):):)

lachociągiem nie jesteś mój sąsiad dzis mówił ze źle jemu pieskowi zęby wybieliles... a ciągnąc...no fakt tobie niema kto ciągnąc...chyba ze pieski z mojej ulicy..

takie szmaty jak olka wszczynaja awantury sama jest blachara i tyle

olka jak lubisz zwierzeta i sex z nimi to jestes zoofilem twu plugawa krowo

plugawa krowo:) wiecie co mam dziś taki beznajdzieny i nudny dzień, ze jak to czytam to mi się smiać chce normalnie:) moze jeszcze ktoś się zjawi i o zwierzątkach pogadamy:P

wiesz z elemantami takimi jak ty ja nierozmawiam, już Ci mówilam naucz się budowac poprawnie zdania...może jakąs ksiązke byś przeczytał!, i nie wyzywaj, bo wiesz Twoje wyzwiska kołko chu... mi latają, niebede sie zniżac do Twojego poziomu....

ej blachara odpowiesz mi na pytanie co to jest robol -definicja myslisz ze ciebie za to beda szanowac chyba tylko inna puszczalska

Mr dzik ..hahha śmieszny jestes...moze podam ci linki jak wyzywasz ludzi, zakladasz tematy ludzi i tez wyzywasz ludzi... kami to analfabeta jest, nie potrafi napisac słowa bez błedu!

a moze ty olka napiszesz zycie i tworczosc blachary to tom ksiazke przeczytam

ja wyzywam no jak jestes blachara lub exem to rozumie ze zboczency sa oburzeni