Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

jak leci zboczency exy i tym podobne lachociagi haha

Polecane posty

kurcze no ja nie w temacie ejstem kompletnie o co biega nie znam dzika.. i jego tekstów, a tak weszłam bo nudny wieczór mam i tak jakoś sobie gawędzę:)

ale monika_32 nie jest moja ulubienicą:) moze dlatego ze ciagle płacze na swojego faceta, a ja nie lubię takich lasek co marudza....jakby to cos im dało. Jak ma spore potrzeby to nie bzyka się z kims innym jaki problem a nie biadolic tutaj:)

kami miala mi wczoraj wytlumaczyc co to jest robol-czlowiek bo ona gardzi ludzmi ktorzy nie pracuja od 7 do 15 stej dla niej sprzedawca,pracownik produkcji,pracownik cpn i wiele innych prac to wykonuja robole to kim ona jest napewno nie wlascicielka czegos bo by wiedziala ze to tez niejest praca od 7 do 15

ja tam nie dzielę ludzi na roboli i nie roboli..co za róznica, gdzie się pracuje i w jakich godz. Samych inżynierów mieć nie mozemy:) ale to już moje takie zdanie na marginesie, bo nie w temacie jestem:)

olka sama sie przy pieprzyla do czegos co nie rozumie ona stoi w obronie ex,lachociagow i calego krolestwa jakie jest

widzę, ze wy często się spotykacie i to nie na jednym topiku...normalnie czuje sie tu obco:P

dzik jak monika to twoja kumpela:P to chyba sie mijamy hehehe:P

dobra Kami_99 ide do kumpla zeby mi zwalił a moze ty jestes chetna

ja pogladow nie zmienie krowa nie jestem ktora zmienia poglady na ktore sa bardziej trendy a dzis trendy to byc blachara i walikonikiem exem w parkach i miejscach publicznych i niestety tak uwarza czesc spoleczenstwa ktore wartosci moralne ma gdzies

widzę, ze kolega lubi prowokować:P akurat mnie to nie rusza heheeh a jesli uważasz ze moge byc lepsza niż kolega.....tyle ze bi nie są w moim typie:)

o podszyw z kropka wiesz jesli Monika ma nas dzielic to niech tak bedzie Monika mnie rozumie i ja ja

to widzę ze jest dwóch dików heheeh nawet nie zauważyłam:) a czym Cię kreci tam mona co??:)

zaraz ja dostanę opierdziel, ze literówki robie:P ale co tam:)

Mona mnie kreci ze ma swe poglady twarde i tez na walikonikow patrzec nie moze dokladnie to ona powinna sie wypowiedziec ale jest cos co w niej lubie

no cóż mój facet nie wali sobie przed kompem....jak chce się bzyknąc to mnie dorywa i się dzieje:) a zboczków to chyba nikt nie lubi:) ja też mam twarde poglądy i nie lubię jak ktoś wkoło zali się na cos:) na wszystko jest rozwiazanie:)

a rozwiazanie jakie ze powinna zdradzic?ja brzydze sie zdrada jak chcesz zdradzac to nie rob nadziei dziewczynie,chlopakowi i wogole sie nie wiaz a jesli ktos przed poznana osoba mial ilus partnerow sexualnych to niech jej powie i ida na badania hiv-czuje ze zaraz znow dojebia mi sie do skory

ja tam swojego faceta nie zdradzam i nie mam zamiaru. ale też nie potępiam tych co to robią. Kazdy jest dorosły i niech robi co chce, co mi do tego. Ale chyba bardziej mnie brzydzi gośc który trzepie sobie fiutka przed kompem zamiast posuwac własną kobietę.....ale ogólnie chciałam powiedzieć, że nie lubię ciągłego zalenia się. Sex jest wazny jak facet woli sam sobie walić to bym znalazła sobie kochanka :) ale pewnie wogóle bym się z takim gosciem nie wiazała:) pewnie mnie tu zaraz zjedziesz. Ale tak własnie myślę..

tak sobie myslę, czemu ta Olka tak na Ciebie naskakiwała....jak na razie nic złego nie zauważyłam:):):) a innych topików nie czytam bo mi sie nie chce:)

umnie ma byc jeden partner i to wszystko kochanka czy przygoda nie wchodzi w gre niechce zarazic sie jakims swinstwem i zmarnowac sobie zycie a podrugie mial bym kaca moralnego

Gość a gdzie jest monika32
no gdzie gdzie zamilkła?

Olka 11305 byla kurwa tego forum i zawsze zostanie:) krytykuje facetow,leci na kase i wielka dama szlaja sie po forum i szuka sponsora co ja bedzie cale zycie utrzymywal,polowe forum nienawidzi tej szmaty:)

dlaczego olka teraz nie wyjasni tego z tym robolem ona to jak male dziecko nie bo nie i tyle porostu zachowuje sie jak prostaczka

Gość stwórz serowe frytki
jako zdeklarowana pomarancz czytam ten top.komus kibicuje ,ale to moja sprawa;D

bo Ci się układa o ile jestes w zwiazku. Nigdy nie mów nigdy... ja też nie zdradzam inie zamierzam....ale sama wiem jak jest...syf jak syf gorzej jak wpadniesz z kims kto miał byc tylko na jedną noc:) a w domu czeka mąz. Niejeden facet wychowuje nie swoje dziecko nie wiedząc o tym:) jakbyś był w zwiazku, gdzie twoja kobieta nie chce się z tobą bzykać dwa, trzy, cztery miesiac albo i dłuzej to co bys zrobił jechałbyś na ręcznymcały czas???? słuchaj to normalne ze kazdy ma potrzeby. Mam kolege kótry miał taka syt...

widzę, ze to jednak olka jest ta gorsza:P a co Ty dzik cąły czas z tym robolem, odpusc sobie facet. jakie to ma znaczenie co ona mysli..

A ja slyszalem ze daje bogaczom tylko dupy.A na forum szuka sponsorow

sluchaj wolal bym na recznym ale nie z inna nie zamierzam wrucic do dziewczyny czy zony i jej zarazic zle bym sie czul ze zdrada to nie dla mnie moze inni mysla inni iaczej ale jesli w gadce z dziewczyna wyczuje ze ona ma tendencje na skok w bok to niech spada odemnie