Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kol

Czego to objawy?

Polecane posty

Gość kol

Witam. Chcialbym prosic was o pomoc. Otóż moja dziewczyna kilka dni po okresie zaczęła krwawic. Najpierw krwawienie było małe ale z dnia na dzien jest coraz bardziej obfite. W dodatku boli ją brzuch w okolicach lewego jajnika, jest słaba i co kilka dni ma zawroty głowy. Wspólnie zastanawiamy sie co to moze byc ale nasza wiedza nie jest wystarczająco wielka, a jej ginekolog własnie poszedł na urlop. Prosze jesli wiecie co to moze byc pomóżcie! pozdrawiam

Gość piekna ateistka
idzcie do innego ginekologa, nikt na kafe nie stwierdzi e 100% pewnoscia co to moze byc, bo takie objawy pasuja do roznych chorob.

Gość kol
Tu znowu jest problem ze ona nie chce isc do innego;/

Macie obydwoje chyba objaw głupoty, jeżeli usprawiedliwieniem nie pójścia do lekarza jest urlop ginekologa :O Nasza wiedza też nie jest wielka, bo nie jesteśmy lekarzami, więc za telefon i do innego ginekologa!

Gość piekna ateistka
:) to niech nie idze :) ale ja bym poszla, bo to wydaje mi sie dosc powazne. takie objawy sa np. przy ciazy pozamacicznej, przy powaznych zakazeniach ... tak czy owak - nawet jak ktos na kafe stwierdzi, co to jest, to i tak jej to nie pomoze, bo pomoc moze tylko lekarz. swoja droga co to za roznica ten czy inny... ? moze ten nowy bedzie lepszy od starego? :D

Gość kol
Dobrze skoro nie wiecie co to moze byc i macie gadac "idzcie do innego ginekologa" to sobie oszczędźcie bo to nie żadna rada. Nie wiecie-nie piszcie. A jeśli sa tu osoby z jakąś wiedzą to prosze niech sie nia podzielą

Gość piekna ateistka
:) napisalam ci, czego to moga byc objawy. wiecej bez USG lub badania hormonalnego sie nie da stwierdzic. Ewentualnie moze to byc tez nowotwor...

Gość kol
piekna ateistka napisalam ci, czego to moga byc objawy. wiecej bez USG lub badania hormonalnego sie nie da stwierdzic. Ewentualnie moze to byc tez nowotwor... Nio w sumie to masz racje... i dzieki za rade:). Wiem ze to mogą byc objawy wielu chorób i nie znacie sie na tym, zresztą ja tez sie nie znam, ale pytam bo sie o nią martwie a nie wiem kiedy uda sie jej pójśc do tego lekarza;/

Gość frrida
a co to da, że ktoś ci napisze, co to może być?? przez to twoja laska sie nie wyleczy, co za tępota! jeszzce sie obraża. Do lekarza marsz a nie na kafe porady szukacie!

Gość kol
Te frida sama jestes tępa;/ a pytam bo chciałbym sie choc troche uspokoic

Gość bojabojaboja
Dlaczego nie weźmiesz dziewczyny za rękę i nie zaciągniesz jej do lekarza? Przecież to może być coś poważnego. Co z Ciebie za chłop. Mój by mnie najpierw skrzyczał a potem zaciągnął siłą znając go. Tu nie ma na co czekać i nad czym rozmyślać.