Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adzia75

problemy z nastolatkiem

Polecane posty

Gość adzia75

witam-trafiłam tu z paskudnym problemem i mam nadzieję że przeczyta to ktoś kto potrafi mi coś poradzić sensownego.mam 13-nastoletniego syna,w zasadzi jakiś okropnych problemów nie sprawiał aż dziś dostałam tel ze szkoły z prośbą o natychmiastowe wstawienie się bo są kłopoty.otóż wczoraj w szkole obnażył się przed koleżanką z klasy!!!!!!!!!!!!!!! nie mam pojęcia co z nim robić,jak rozmawiać,pytam po co to zrobił-on nic.widzę że żałuje tego co się stało ale to niczego nie zmienia.ciągle pozostaje pytanie-dlaczego????? proszę pomóżcie-szukam jakiegoś forum psychologicznego ale jakoś nic nie mogę znaleźć-może któraś z was mnie gdzieś pokieruje,najgorsze że mieszkam zagranicą i nie bardzo wiem gdzie szukać pomocy...

a może to głupi zakład był? A robi to notorycznie? W sensie obnaża się?

Gość wrotycz
moze szuka akcpetacji srodowsika (wkoncu wychowuje sie w obcym spoleczenstwie) i czekal na aplauz i jakies zainteresowanie. ma kolegow z kim sie bawic? czy tylko jakis obcych debili?

Gość adzia75
no właśnie-nie ma kolegów,zazwyczaj siedzi w domu gra na komputerze albo z nami siedzi(starymi prykami)on nie chce nigdzie wychodzić,mówi że w domu mu dobrze. nie nie robił tego nigdy wcześniej-na szczęście...a może ja o tym nie wiem czuję że jako matka zawiodłam-to rodzice kształtują dziecko,jego osobowość,zachowanie,mówią co dobre a co nie...\ co robić?????????? dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi

13 lat- taki wiek. Jeśli sytuacja się nie powtórzy to nie ma co się tym zadręczać;)