Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeosprawdzenie

sprawdzenie cv

Polecane posty

Gość proszeosprawdzenie

Bardzo proszę kogoś o sprawdzenie czy moje cv jest poprawnie napisane i czy mogę go wysłać potencjalnemu pracodawcy. Ja jestem w tym kompletnie zielona i byłabym wdzięczna gdyby znalazła się jakaś osoba, która wytknęła by mi błędy jeśli takowe się tam znajdują. Zrobiłam print screena tego pliku, żeby od razu zobaczyć czy to właściwie wygląda. Bardzo proszę o pomoc z tym. http://zapodaj.net/b7a1ce552d42. jpg. html

Gość proszeosprawdzenie
up

Gość dzadzudzi
nie wiem jak innym, ale mi się wyswietla ERROR! zapodaj nowy link..

Gość dzadzudzi
ok, teraz mam:) cv bez rewelacji, ale źle też nie jest. moje uwagi: - zamiast SAYING napisz SPEAKING! say uzywa sie w znaczeniu dotyczym bardziej treści wypowiedzi, a speak bardziej do fizycznej czynności mówienia i ZAWSZE w odniesieniu do języków obcych. - przy liceum napisz po ang, że to szkoła średnia (high school/secondary school - różnie wg różnych słowników) - aaa, i napisz ze jezyk polski to twój ojczysty (mother tounge) - co do treści to skoro jesteś młoda i nie masz doświadczenia powinnaś skupić się bardziej na tzw. skills i cechach przydatnych w pracy, napisz ich więcej, na pewno coś znajdziesz. - self-control? samokontrola, opanowanie? czy może użyłaś tego w innym znaczeniu? bo jeśli jako samokontrola to wg mnie średnio pasuje... - koniecznie daj zdjęcie! w prawym górnym rogu. I koniecznie jakieś legitymacyjne albo z dowodu, ewentualnie coś w podobie.

Gość wykidajło
hmm no cóż nie masz wykształcenia wyższego ani doświadczenia zawodowego więc do żadnej korporacji cię nie przyjmą dlatego możesz sobie odpuścić pisanie w angielskim. Skup się na cv po polsku

Gość proszeosprawdzenie
ale raczej z polskim cv nie przyjma mnie NIGDZIE w Anglii, nawet jesli mam byc opiekunka musze miec cv