Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Charlotte300392

czy jest możliwa ciąża?

Polecane posty

Dziś kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Jutro powinnam dostać okres. Cykle mam 31 dniowe. On NIE skończył we mnie. Czy mimo tego wszystkiego możliwe jest zajście w ciąże?

Gość Kafeterinka252
Przecież już założyłaś ten temat kochana:) Nie, zajście w ciąże graniczy z cudem:) Wiem coś o tym, bo sama staram się o dziecko:)

Gość ciaza zawsze jest mozliwa jak
ludzie sie bzykaja taka jest prawda

założyłam go na działach gdzie temat jest jakoś powiązany:) zrobiłam to dlatego że na niektórych działach siedzi mniej a na niektórych więcej ludzi:)

Gość Kafeterinka252
Nie zgodzę się z tym:) Jeżeli ktoś wie na czy dokładnie polega zapłodnienie, nie stwierdziłby tak:) Ponieważ plemniki nie żyją wiecznie, muszą pokonać barierę ze śluzu, która "sprzyja" im tylko podczas dni płodnych:):) Nie każdy seks kończy się ciążą:) A jeśli kobieta ma regularne cykle- to tym bardziej:)

no to się trochę uspokoiłam :) Zawsze się zabezpieczamy a dziś...:/ chyba mi się coś we łbie poprzestawiało :/

Gość Kafeterinka252
Ja przez 3 lata stosowałam stosunek przerywany- bez żadnych konsekwencji:) ( mój mąż jest godny zaufania), i w ciąże nie zaszłam, bo nie kochałam się w dni płodne.\ Nie słuchaj tych, co mówią, że zawsze można zajść- jeśli masz regularne cykle- nie masz się czego obawiać:)