Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilalełe

Prosze o rade!

Polecane posty

Gość pilalełe

Szwagierka swoich rodziców a moich teściów traktuje tak mama-opiekunka tata-sponsor Ja chciałabym by w tym wszystkim, dla moich teściów znalazło się miejsce dla moich trzech córek. Niestety tak nie jest teściowa pobawi moje córeczki trzy razy w tygodniu po 8 godzin, teściu kupi im jakieś zabawki i na tym koniec Prosze Was doradźcie mi coś, teściowie nie zbyt interesują się moimi dziećmi! Raz wręcz sama powiedziałam teściowi by kupił moim córkom jakieś lalki, wtedy wziął pieniądze i bez problemu przyniósł. A zrobił to tylko dlatego że wcześniej obiecałam dziewczynkom że dziadek im kupi. Jeśli chodzi o tamtego dzieciaka to dziadkowie chętnie ładują w niego kase. Nawet prywatne przedszkole mu płacą. Nawet nie wiem czy nie poprosić teściów by płacili również za przedszkole dla moich dzieci. Prosze o rade tutaj na uczuciowym bo na dwóch działach skasowano mi już topici.:(

Gość pilalełe
Jestem załamana, całkowicie nie wiem co robić?

czy ciebie już poje**ło do reszty ???? !!!! ;/ 3 raz ten sam temat ?! ;/

mowiłam idź do psychologa kobieto .. albo nie, lepiej do psychiatry pomoże ci może bo stwarzasz sobie jakieś chore problemy i myślasz co chwila co innego ;/

jakiej oczekujesz rady ?? "teściowa pobawi moje córeczki trzy razy w tygodniu po 8 godzin, teściu kupi im jakieś zabawki i na tym koniec " uważasz, że to mało ?? zwróc uwage na to co sama napisałaś :- DZIADKOWIE TO NIE SPONSORZY ANI DARMOWE OPIEKUNKI

Gość pilalełe
Ale moja szwagierka ma to w teściach, udaje że pracuje, a gdy wraca do domu to idzie spać. Może ja też bym tak chciała, w końcu mieszkamy wszyscy razem pod jednym dachem i to boli człowieka jak widzi taką niesprawiedliwość.

Gość pilalełe
Tylko że ja się musze swoimi dziećmi zajmować, a moja szwagierka pasożytuje na rodzicach a ja musze tyrać. Wiedzie jakie to jest wkurzające, szwagierka odpoczywa całymi dniami. Szwagierka pracuje w sklepie u moich teściów.