Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomodhdfbndfhfkjfjfj

pomozecie??

Polecane posty

mam pytanie i prosze o pomoc. Biore tabletki novynette. W tym miesiacu tak jak zawsze wzielam wszystkie jak nalezy podczas 7dniowej przerwy kochalam sie z chlopakiem ale byl to stosunek przerywany nastepnie 3 dnia jak zwykle dostalam okres tylko ze trwal on 3 dni. Nie wiem czy to kwestia hormonow czy czegos innego troche sie boje bo zazwyczaj trwal 5. Nie wiem co o tym myslec. Okres przez 2 piewsze dni mialam jak zwykle bardzo obfity i jak zwykle odczuwalam straszny bol co wy na to?

Gość nie schizuj tak
nie jestes w ciazy

nie schizuje pytam o to co wy na ten temat sadzicie nie wiem z doswiadczenia etc

Gość bfrhfgbjkfc
Ja nie mialam w ogole krwi w czasie przerwy. Czasami mam tylko jeden dzien troszenkie. A tym razem normalnie krwawie. Nie ma sie co martwic. Moja bardzo dobra gonekolog mowi, ze to normalne. Prawie wszystkim tak sie dzieje (wczesniej czy pozniej) :)

o taka odpowiedz mi chodzilo:) bardzo dziekuje:) myslalam ze ze mna cos jest nie tak:)

a mam do Ciebie pytanie mowisz ze czasem w ogole nie mialas okresu nie balas sie ze wtedy mozesz byc w ciazy? bo w sumie po tym mozna poznac ciaze w czasie brania tabletek:)

Gość bfrhfgbjkfc
Raz mi sie tak zdazylo i nie powiem, mialam juz takie mysli, ale postanowilam nie panikowac, bo przypomnialy mi sie slowa ginekolog. I teraz wlasnie mam normalny okres. A pytalam jej sie o to wlasnie kidy to mialam ten jeden dzien tylko krwawy .

Gość bfrhfgbjkfc
Jeszcze powiedziala, ze jak sie bierze regularnie tabletki, to naprawde mozna byc spokojnym podczas pauzy. Nawet jak krew pojawi sie w ostatnim dniu. Jesli sie nie pojawi to mozna zrobic u gin. test, ale to wlasciwie tylko dla swietego spokoju. Kiedys zapomnialam dwa razy tebletki. To byla 6 i 7 tabletka. Na nastepny dzien pojawila sie krew. Oczywiscie telefon do gin. Mialam brac normalnie dalej do konca opakowania. Ale przez 10 dni uwazac z seksem (czyli gumka) Zawsze jak zapomnisz choc jedenej tabletki czeka 10 dni z gumka:)

Gość bfrhfgbjkfc
Mozesz mi wierzyc, bo ja juz biore dluga tabletki i mialam wiele roznych sytuacji. A ginekolog mam naprawde bardzo dobra:)

Gość bfrhfgbjkfc
biore dlugo - mialo byc