Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaagosiaaaaa

bardzo dziwny okres

Polecane posty

Gość małaaaaagosiaaaaa

Witam odkad urodziłam dziecko mam problem z miesiączką , oczywiscie byłam u lekarza ale on uznał że taka moja natura.pól roku po porodzie dostałam okres jest regularny chodzi o to ze jest skąpy trwa raptem 3 dni z tym że 1 dzień to jest plamienie , drugi dzien krwawienie dosyc normalne (według krwawien z przed ciąży) tylko występuja skrzepy. i 3 dzień znowu plamienie i na tym koniec, prosze o porade bo to chyba jednak nie jest normalne

Gość kasia090788
moja siostra miala tak po porodzie. przed porodem jej miesiaczka trwala 5 dni a teraz zaledwie 2 ale jest bardzo obfita,byla z tym u lekarza ale stwierdzil ze niektore kobiety po porodzie tak maja

Gość małaaaaagosiaaaaa
ja w sumie byłam u 2 lekarzy i oba powiedzieli to samo że taka moja natura i nie mam co narzekać bo inne kobiety pewnie tez by tak chciały :( wczesniej miałam okres 5 dni a teraz tak jak napisałam pierwszy dzien jest słaby plamienie , drugi dzień normalne krwawienie w tym skrzepy, i 3 dzień plamienie i koniec , niewiem o co chodzi ale mam tak od 8 lat od kąd urodziłam dziecko lekarze mi powiedzieli że wazne jest że krwawienie pojawia się regularnie . po porodzie miałam zakarzenie i z tego powodu łyżeczkowanie byc może to po tym zabiegu?

Gość kasia090788
moja siostra jest 3 lata po porodzie i nic sie nie zmienilo a wczesniej rowniez miesiaczka trwala 5 dni wiec moze rzeczywiscie tak juz zostanie. nie jestem ginekologiem wiec nie wiem ale mozliwe nie martw sie moze tak ma byc. chociaz moja siostra teraz zawsze po takiej miesiaczce czuje sie strasznie slabo, jest blada niczym sciana wiec juz sama nie wiem

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa25
ja jestem 3 lata po porodzie i mam podobnie i sie ciesze

Gość małaaaaagosiaaaaa
a czy takie krótkie miesiączki nie sa objawem cykli bez owulacji?

Gość takie miesiączki
nie są objawem cykli bezowulacyjnych. Tą miesiączką się nie przejmuj, lekarze mają rację, czasami kobietom tak się dzieje po porodzie, że miesiączka staje się "łagodniejsza".

Gość małaaaaagosiaaaaa
dzięki dziewczyny za odpowiedzi , widze że nie tylko ja tak mam :) ostatnio zastanawialiśmy sie z mężem na 2 dzidziusiem, ale najpierw chciałam sie upewnić czy wszystko ok,

Gość kasienka0988
upewnij sie:) a gdy wszysto bd ok to zycze aby sie wam udalo:)

Gość może ktos jeszcze coś napisze