Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Toga

Szukam fajnej dziewczyny do rozmowy

Polecane posty

Gość Martuś...,
Już fakt, że podchodzisz do dziewczyny jest dla niej przesłanką, że uważasz ją za atrakcyjną. Taka jest prawda... stety czy niestety..

Gość pili
myliłam się wtedy...ale różni są ludzie i trudno rozróżnić czy ktos mowi serio czy robi sobie żarty

No dziewczyny , takim zachowaniem to tylko zamykacie sobie droge do wielkiej milosci :D , ze też musialem trafić na taka jak wy :P

Gość pili
hehe... no ja się później smiałam z tej sytuacji z moim kolegą i powiedział to co ty''takim zachowaniem to tylko zamykacie sobie droge do wielkiej milosci ''

Gość pili
40 i 4 dołącz do naszej rozmowy;)

Gość Martuś...,
A co do tego tekstu , to nie wiem czy odstraszy. Pewnie zależy którą. Mi kiedyś taki chłopak gdy podszedł powiedział, że nie wybaczyłby sobie gdyby nie podszedł. I powiem, że mi się miło zrobiło. Ale ja to jestem zakompleksiona i niedowartościowana, więc inne mogą reagować inaczej. :)

No ja musialem podejsc. Dziewczyna podoba mi sie srednio raz na 5 lat wiec nie moglem nie sprobowac

Gość pili
szczerze...to chłopak ma nie fajną sytuację jeśli dziewczyna jest zakompleksiona... a sama taka jestem:P

Gość pili
a długo ją znaleś?

Gość pili
pocieszę cię... ja najpierw dałam temu chłopakowi kosza,ale później z nim chodziłam;)