Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjj20

dobór soczewek kontaktowych Toruń - Prosze o radę!

Polecane posty

Gość ajjj20

proszę o radę osoby z torunia i okolic:) do tej pory nosiłam okulary (mam dużą krótkowzroczność - ok 6 D), jednak we wakacje chce iśc na kurs prawo jazdy i stwierdzilam że bardziej komfortowo bede czuc sie w soczewkach. Powiedźcie do jakiego okulisty w toruniu najlepiej sie udac? żeby dobrze dobral mi soczewki i nie wziąl za to kosmicznej kwoty?

Gość gość
no wlasnie znacie dobrego optyka??

Gość gość
Tutaj http://www.optyk-trejnowski.pl/ sobie zerknijcie. W Toruniu mają dwa punkty. Jak zależy Wam na profesjonalnym badaniu wzorku i dobrym doborze okularów to tutaj śmiało możecie się udać.

Gość gość
też polecam trejnowskiego, byłam tam na badaniu wzroku, dobrano mi soczewki i wszystko jest super, badanie bylo dlugie, konkretne, weim, ze mam dobrze dobrane soczewki bo widze naprawde swietnie, oczy mi sie nie mecza, jak to mialo miejsce wczesniej...

Gość gość
Zgadzam się, też regularnie chodzę do optyka do Trejnowskich i polecam, zawsze mam dobrze dobrane soczewki. Profesjonalny optyk!

Gość gość
ja od lat chodzę na badanie wzroku do Trejnowskich. Wiem, że tam wykonają je profesjonalnie i to jest dla mnie najważniejsze.

Gość otis

potwierdzam, w salonie u optyka Trejnowskiego nic się nie zmieniło, świetna jakość, porfesjonalne podejście. Ja szukałam dobrych szkieł do pracy przed komputerem, żeby wzrok się nie męczył i polecono mi tutaj bardzo dobrej jakości szkła. Plus z wyborem oprawek było prosto, bo mają tutaj naprawdę taki wybór, że nie da się nie wybrać idealnych dla siebie