Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca pieski

Czy na wizytę u ginekologa idziecie wygolone, podgolone czy zarośnięte???

Polecane posty

Gość kochająca pieski

Temat trochę krępujący, ale dla kobiet bardzo ważny!!!

Gość kjggyugyu
zarośnięta jak orangutan

Gość nanananna
mój lekarz lubi futerko heheheh

Gość kochająca pieski
to idź zamieszkaj w zoo jak jesteś aż tak zarośnięta. Współczuję Ci bardzo:(

Gość do tych, które idą ogolone-
czy jesteście wygolona na zero czy zostawiacie jakieś "delikatne" włoski???

Gość :)))

Gość nanannanaanannaa_
nic a nic

Gość bellusia
podgolona, zostawiam taki "pasek" wzdłuż, żeby nie wyglądać jak dziewczynka

Gość ogolona zawsze na zero
z buszem mi wstyd

Gość vvvvvvvvvvvvvvavlobjo
jesteście powalnoe zeby golic sie dla ginekologa, moze chcecie go podniecic albo same sie podniecacie jak patrzy na te wasze ogolone szamba!!!! zapiszcie sie do przedszkola nienormalne baby!!!! Dla gonekologa sie golic heh.... żenujące jesteście!!!!

Gość lkasjasmk
DO KOCHAJĄCEJ PIESKI!!!!! małpy w zoo sa madrzejsze od ciebie bo nie wystawiaja swoich cip byle staremu hujowi..... a ty jeszcze golisz sie dla oblesnego poalanta w fartuchu. ciekawe co na to twoj facet. Moze pomysl aby dla nieg sie ogolic, albo dla siebie. jaki normalny lekarz zwraca na to uwage. Tępe pizdy. przed porodem tez bedziecie sie golic bo lekarz bedzie patrzyl. moze wtedy odwiedzisz fryzjera bo samej pod brzychem trudno bedzie... dziwki i nic wiecej. normalna kobieta idac do ginekologa mysli o zdrowiu, a nie o tym aby podobac sie ginekologowi. Boze ręce mi opadają jak takie pierdoly piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sylwusia :) :) :)
idzie taka wiesniara do ginekologa i mysli, ze jak cipe ogoli to wiela pani z niej. trzeba byc chyba ograniczonym umysłowo, zeby nie domyslićsie że taki przecietny ginekolog widział juz setki albo nawet tysiące cip i nie zwraca na to uwagi..... ale macie problemy!!!!! żal dupe ściska. współczucia dla wszaych facetów. nastepnym razem sobie serduszka powycinajcie, albo sloneczka. a moze zamiast do ginekologa waybierzcie sie do psychiatry, tylko głowy nie zapomnijcie ogolic zeby miał lepszy dostep do mózgu jesli go macie....

Gość nikmma12
a czy ginekolog to tylko wyłącznie facet??? sorry gole się ale nie dla gina tylko dla siebie bo czuje sie wtedy lepiej. A gadanie ze jesteśmy porąbane, wieśniary to chyba z deka przegięcie. mam ochotę i to robię !

Gość wg mnie to idiotyzm golenie
miejsc intymnych DLA GINEKOLOGA. Co innego jak kobieta robi to dla siebie, jak lubi i chce niech robi. Ale dla ginekologa??? A argument z nie myciem sie nietrafiony :O Co ma piernik do wiatraka. Golenie miejsc intymnych nie ma nic wspolnego z higiena.

Gość anka1342
ja ide wygolona z malym paseczkiem bo jestem tak wygolona zawsze niezaleznie od tego czy mam wizyte czy nie....lepiej isc tak niz sie wstydzic np dzungli :P a higiene jest latwiej utrzymac jak sa wloski krotsze niz taki gaszcz

Gość MaJaMa
A jak to jest z goleniem w czasie ciąży? Ja mam już spory brzuszek i powoli zaczynam się martwić jak tu się dobrze ogolić (maszynki odpadają :().

No widzisz... Ty sie wstydzisz dzungli, a ja bym sie wstydzila bez owlosienia lonowego. Tym sie roznimy... Ja nie mam klopotow z utrzymaniem higieny miejsc intymnych, owlosienie tych miejsc zupelnie mi w tym nei przeszkadza ;)

Gość kiteeek
ja się nie golę bo i na codzień też się nie golę. Nie wiem czego tu sie wstydzić- przeciez owłosienie w tym miejscu spełnia jakieś funkcje. A do porodu to akurat trzeba się ogolić więc tutaj koleżanka "agresywna" nie trafiła:)

Gość erudytaa1szy
zarośnięte cipska są przeohydne :-o białe upławy się do kłaków lepią i przyklejają je do gaci. chyba,ze używacie szamponu kilkadziesiat razy dziennie.

Gość a ktora to ta
"agresywna"?

Gość kiteeek
jakie białe upławy???? Ja tam włosy przycinam- są krótkie, nic mi się nie przykleja. I tak jak dziewczyna powyżej- wstydziłabym się isc ogolona. Zresztą jak musiałam się ogolić przed porodem też mi jakoś "łyso" było:):)

Gość to prowokacjaaaaa
wy jestescie az takie glupie? siedzicie x lat na kafe i nie wiecie ze to jakis gowniarz wali konia pytajac was o co? idiotki ;/

Gość ja niczego nie robie
specjalnie dla ginekologa. Wszystko co robie, robie dla siebie ;)

Gość den piraza.
W zyciu nie poszlabym z buszem do gina! Bo jakby tak "w drodze" byly jakies uplawy to co,rozkracze sie potem z oblepionymi kudlami? Albo badajac mnie bede jeczec bo bedzie mi sie przedzieral przez busz i niechcacy pociagnie za wlosa! Poza tym do porodu GOLA CIPKI,bo jak lekarz potem ma rozcinac,zszywac? Musi miec dobra widocznosc.Polozna pierwszy raz spotkala sie z taka osoba jak ja,tak mi powiedziala :D bo ja sie sama poszlam do lazienki ogolic.Nie bedzie mi jakies babsko mojego wrazliwego lona dotykac.Poza tym mam tam wystajacy maly pieprzyk,jeszcze by mi go przyciela! Dalam rade sama sie ogolic,chociaz brzuch byl kolos.

Gość ja golę i już
wsytdziłabym się taka zarośnięta do ginekologa pójść, tak samo jak wstydziłalbym się pokazać zarośnięta mojemu facetowi. Zawszę się golę, bo zarost kojarzy mi się z niedbaniem o siebie i brakiem higieny. Nie czułabym się komfortowo gdbym poszła taka zarośnieta:(

aLE NIKT TU NIE WSPOMINA O CIAZY. w CIAZY TO WIADOMO, ZE TRZEBA BYC OGOLONYM DO PORODU. aLE PRZED KAZDYM ZABIEGIEM GOLI SIE CIALO ;) Poza tym w ciazy sie nie jest cale zycie, to maly epizod tylko... A na codzien sie nie gole wiec do ginekologa chodze z owlosionym lonem ;) A jakbym miala jakies problemy zdrowotne to czy z wlosami, czy bez to tak samo obrzydliwie wyglada. Ide do lekarza, nie na randke ;)

golenie miejsc intymnych to kwestia gustu. Nie ma to nic wspolnego z higiena ;) Sorry za Capsa w poprzednim poscie. Napislaam i nie zwrocilam uwagi ze mi sie wlaczyl ;)