Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka01

skuteczność testów ciążowych

Polecane posty

Gość Dorotka01

Witam, bardzo proszę o pomoc, robiłam test ciązowy 2 dni przed spodziewanym terminem miesiączki w godz. popołudniowych. po odczekaniu 5 min zgodnie z zaleceniem w ulotce pokazała się tylko jedna kreseczka. Po około 2 godz. biorąc wieczorny prysznic oczywiście ja, mocno ciekawa kobieta zajrzałam raz jeszcze do tego testu. i co się okazało? że jest druga bladziusieńka, ledwo widoczna kreseczka. wiem wiem, że nie należy czytać testów po tak długim czasie ale ciekawość jest silniejsza;) czy ktos może mi powiedzieć jak mam to interpretować? czy jest szansa na ciąże?? dziękuję za zainteresowanie tematem:)

Gość tak, istnieje szansa

Gość guomi
za długi czas minął do pojawienia się drugiej kreski, raczej nie jesteś

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
zrób za kilka dni test ale z rannego moczu, mnie z popołudniowego po czasie pokazała si 2ga kreseczka bledziutka, a za 2 dni z porannego już była od razu wyraźna

chyba wiarygodność ;) 2 h po wykonanym tescie wynik jest nie wiarygodny ( jak byk pisze na opakowaniu )

czytać ze zrozumieniem ulotkę i stosować się do niej, a w przyszłości unikniecie problemów. chyba nie takie trudne...

Gość testy kłamią
Mi test o nazwie BOBOTEST 9 dni po spodziewanym terminie miesiączki pokazał 1 kreskę. Zrobiłam test, bo szłam na rtg zęba i nie chciałam narażać dzidzi. Po kilku dniach (w międzyczasie miałam niewielkie plamienie przypominające miesiączkę) patrzę, a tam taka właśnie bledziutka kreseczka. No i teraz jestem w 8 -cu ciąży:)

Gość Dorotka01
hmm to w takim razie poczekam jeszcze, jutro powinnam dostać miesiączkę więc zrobię test z porannego moczu... zobaczymy... P.S. jeśli ktoś tak jak ja od kilku lat stara się o dziecko i w dodatku ma jedno poronienie za sobą to wbrew temu co jest napisane w ulotkach i tak ma się cień nadziei i człowiek łapie się wszystkiego... to do tych co każą czytać mi ulotki.. pisałam wyżej że CZYTAŁAM

Ja dwa dni przed terminem @ robiłam test. wyszla jedna kreska, po uplywie 20 minut byla druga szara delikatnie, ale ledwo widoczna..tzreba sie wysilić bylo zeby dojrzec powtórzyłam po dwoch dniach--dwie grube kreski wyszły Szansa jest :)