Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max19

pomóżcie

Polecane posty

Gość max19

witam mam 19 lat i poznałem bardzo fajną dziewczynę ale nie jest dziewicą i nie to mi nie przeszkadza bo ja swój pierwszy raz mam za sobą (chociaż byłem pijany i go nie pamiętam i wie o tym) i wie ze nie uznaje tego za swój pierwszy raz a chciałbym właśnie z ją pamiętać... ona tez tego chce a chciałbym to pamiętać że pierwszy raz miałem z dziewica.... ale to mi aż tak nie przeszkadza bardziej odpycha mnie to ze jak oddala się byłemu to skończył w niej... i to mi przeszkadza teraz trudno by mi było np pieścić ja języczkiem wiedząc ze on tam skończył.... co mam o tym myśleć?? i jak się przełamać??? dzięki za podpowiedzi

Gość noniewierze
od tamtego czasu ona juz sie myla tysiac razy wiec nic nie zostalo, to tylko kwestia Twojej psychiki..

jak tak będziesz myślał, że przed Toba kogoś miała (co wcale dziwne nie jest), to w życiu żadnej dziewczyny nie bedziesz pieścił oralnie. Przełknij to bo i Ty przed nią miałeś inną kobietę/kobiety. Nie myśl o tym bo to nie ma sensu,lepiej zastanów się jak to zrobić by miała mega orgazm 🖐️

Gość max19
nie chodzi oto ze miała kogoś przede mną tylko oto ze skończył w niej.... sama ta myśl mnie odpycha...

Gość Jarek_K__
Po prostu wogóle nie myśl o tym. Zajmij się dziewczyną abyś zrobił to porządnie i staraj się żeby miała orgazm.

Spokojnie ... Zacznij z brzegu i nie "zaglądaj" głębiej (na razie). Jak zobaczysz jak jej z tym dobrze, to zapomnisz co było kiedyś i będziesz żałował, że niemasz 15 centymetrowego jęzora. :D