Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania_20

pomożcie....

Polecane posty

Gość Mania_20

Kocham się z chłopakiem 4 dni przed owulacja i nie zachodzę w ciąze czy to normalne ?? poniewaz zaczelam sie ostatnio obawiac

Gość nuninoto
to kochaj sie jak masz owulacje:o

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jejciu kolejny powalony temat..... kobieto poszukaj na innych stronach a najlepiej udaj sie do ginekologa....

Gość nigdy dokladnie sie nie wie
kiedy ta owulacja nastapi musisz sobie policzyc np jesli masz cykle regularne i niby co 28 dni to owulacja wypada w 14 dniu cyklu ale ona sie moze przesunac o 2 dni do przodu i 2 dni do tylu wiec najlepsze dni by byly od 12 dnia cyklu do 16 dnia oczywiscie mozna jeszcze wczesniej starac sie czyli od 11 dnia do 17 dla pewnosci badz i pozniej mysle ze jesli tylko kochalas sie 4 dni przed owulacja to szanse moga byc nikle ja kochalam sie 3 dni przed i nie zaszlam dlatego dla pewnosci teraz bedziemy starali sie 2 dni przed spodziewana i 2 dni pozniej :)

Gość ja powiem tak .....
skoro byłaś przed owulacją to nic dziwnego że nie zaszłaś w ciąże

a i pelmniki szybko obumieraja watpie ze plemnik zdolny jest przezyc 4 doby dlatego teraz ja bede 2 dni przed w owulacje i do dwoch dni po

3 [zgłoś do usunięcia] ja powiem tak ..... skoro byłaś przed owulacją to nic dziwnego że nie zaszłaś w ciąże swiete slowa , czytalam artykul ginekologa wiec owulacja w duzej mierze jak sie przesuwa to jeden dzien wczesniej badz jeden dzien pozniej moze wystapic ale dla pewnosci 2 dni przed i po i w owulacje ;)

Gość Mania_20
wiem kiedy przypada owulacja poniewaz odczuwam ból i mierze temperature

to dlaczego kochasz sie az 4 dni przed ? przeciez plemniki moze i sa zdolne do przezycia tyle czasu ale nie u kazdego sa az tak zdrowe przeciez tylko czesc ich jest w swietnej kondycji :D a reszta moze byc uposledzona reszta tez wyplywa wiec czego oczekujesz ?

Gość ja powiem tak .....
no więc skoro wiesz kiedy masz owulację i chcesz zajść w ciążę to dlaczego kochasz się z facetem przed a nie w trakcie gdzie jest większa pewność zajścia w ciążę ?

bdb pyatnie .

Gość ja powiem tak .....
liczysz wypadają Ci dni płodne i wtedy się kochasz a nie przed dniami płodnymi to chyba logiczne prawda ?