Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eldo 92

Pomocy , proszę ;P

Polecane posty

Gość Eldo 92

Oceńcie to ;) Mam 18 lat , ona prawie 17 . Poznalismy sie rok temu , dzieki jej naporowi i pisanu gg/kom . To ona zaczeła znajomosc . Online z kilka miesiecy , potem wakacje kilka spotkan . Przez rok duzo pisalismy mało spotykalismy sie , odrzucała to . Chodzimy do jednej szkoły na poczatku ( po wakacjach ) było tylko na "czesc" , olewalismy sie . Byl okres ze anwet byłem w jej domu , mówlismy na siebie misu kochanie ale tylko online . Zaprosiła mnie na rozmowe , powiedziała ze chce tylko przyjazni ze nie jest gotowa . Swoim kolezanka ktore sie wtracała ze odpuszcza mnie , cos sie wypaliło . Na oku miała innego , ktorego z czasem tez " olała " . Tak wiec zostalismy przyjaciółmi widzimy sie no z raz na miesiac , codziennie w szkole gadamy na długich . Nie czujej jej jako przyjaciółki ale dazymy do tego ... Niedawno kolezanka z klasy w zartach w złosci powiedziała mi " X , ja mowie co X ? ona Ty zarywasz do X a ona Cie olewa " inna dopowiedziała nawet X czesc Ci nie powie " co sie mija z prawda .... Mam tajemnice przed Pania X bo nie mowie jej ze sie spotykam z inna kobieta , ale czy mówic jej o tych plotkach i pomówieniach ?! Wiadomosci te maja moje kolezanki od jakis dziewczyn podobno z jej klasy . A ogólnie wszyscy sie wtracali w nasza znajomosc było wielu pomocników i mediatorów ;( Nie rozumiem czesto jej , lubie JA ogladac i rozmawiac z nia , boje sie ze moge sie zakochac , a moze juz sie zakochałem ? A inna dziewczyna ? chyba w sek bym Ja zastawił jakby pani X chicałaby byc ze mna W oczach wszystkich to ja zarywam do niej , natomiast to ona dzwoni do mnie ( pisac nie pisze bo na gg nie wchodze , czasmi kom ) . W oczach moich i pani X jestesmy tylko przyjaciółmi chociaz nie wiem co ona mysli ...

Gość Eldo 92
Namieszane jak niewiadomo co , ale wiessz w czym jest problem kiedy probuje zapomniec o niej ktos mi w taki sposob np przypomina lub przypadkiem ostatnio z 6 razy widzielismy sie po szkole , a mieszkamy od siebie z kilka km. A najgorsze jest to ze nawet przytulajac sie do obecnej dziewczyny kolezanki mysle Ciagle o pani X ;( Widzimy sie non stop w szkole , jeszcze moja siłownie odwiedziła pewnego dnia ni z ta nie z owod ...

Gość Eldo 92
Nie powiem kiedys sie meczyłem ;( obecnie jest mi coraz bardziej obojetna , nabrałem do tego dystansu ;) Raz mysle , jebne to wszystko nie zadowole sie przyjaznia , co to za przyjazn z taka osoba , faktycznie mało sie po szkole widujemy . Czesto z mojej inicjatywy , a raz mysle sobie nie no fajnie miec przyjaciółke wygadac sie spojrzenie z innej strony płci zawsze pomocne ... Tylko tu jest tak ze było uczucie wygasło z jej storny ( czy zauroczenie ) teraz dla pocieszenia ? przyjazn , podobno nie , ale nie chce miec nadzieji ze cos kiedys bo sie zakocham i wtedy mogiła bedzie ze mna a to wszystko nawet przyjazn zakonczy ..

Gość zylak dupny
y pogadaj z nia i tak nie czytalam za duzpo napisane BAHAHHAHAHAAAA A JA MUSZE KUPE

Gość kiszona
Szczera rozmówka może pomóc :D ..................!

Gość Eldo 92
Tylko wiece nawet nie wiem czy sie dzis z nia bede widziec ;( a to deszcz albo mowi mi , na pytanie czy spotkamy sie - jak chcesz ( tak olewajaco ) Albo ze ma czas do 16 bo potem ma zajacie , tak to prawda ma tego i tego dnia zajecia , ale chyba jak z przyjacielem to powinna i o 22 czy wbrew woli rodzicow i czasowi spotkac sie ze mna jakbym tego potrzebował . Bo jakby potrzebowała to Ja bym na meczu ligowym zszedł i pogadał z nia ;) moze przesadzam ale widze tak ta przyjazdz wszystko było ok a oczy mi sie non stop otwieraja , ale slowa moich kolezanek z klasy cos mnie tkneło i ruszyło ;)

Gość Eldo 92
Miała zadzwonic i umówic sie na spotkanie nie zadzwoniła , po raz kolejny olała mnie ;) chyba faktycznie psu na bude ta przyjazn ? Czy mozna tak traktowac niby przyjaciela ? Przeciez Ja swojemu przyjacielowi jakbym cos powiedział tak bym zrobil , a nie wierze ze kilku min nie znalazła , peewnie czasu nie ma albo sie jej nie chce i chuj jak nie moze znalezc czasu oznacza to ze ma w dupie ta przyjazn ...... albo tak mnie traktuje WIELKIE POZDRO najlepiej was kobitki olewac wtedy zaczynacie szanowac co macie

Też ją olej na jakiś czas i zobacz jak zareaguje.