Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr dzik

exhibicjonizm-zboczency o malej wartosci

Polecane posty

exhibicjonizm-zboczency o malej wartosci ktorzy musza dowartosciowac sie publicznie jedyna walko z nimi jest wprowadzenie chemicznej kastracji takiej jak stosuje sie pedofilom w celu obnizena libido

Gość przyjaciel twojj
a obciagasz z polykiem czy z wypluciem ?

Gość nic dodac prawda-Gabrysia
dzik ma racje co zwami? zboczency wam od powiadaja chlopak ma swe wartosci bardzo ladnie

widze ze juz boicie sie zboczencow dopiero jak ktorys zrobi komus krzywde to jestescie oburzeni a tak dajecie przyzwoleni bo twierdzicie ze was nie dotyczy

ciekawe co pomyslicie jak taki ex zrobi to przed waszym dzieckiem a na forum pozwalacie pisac ich zboczone przygody i nawet na to nie reagujecie

dzik w sieci można pisać wszystko...myslisz, że jak ktoś napisze, zeby nie pisali to pisać nie będą:) to jest urok sieci:) tutaj każdy może byc superprzystojny z mega sprzętam i wielką pewnością siebie...tylko realia bywają troszkę rózne...a w gruncie rzeczy to chyba kazdy gardzi zboczeńcami i exhibicjonistami nie sądzisz..

mysle ze tak wgebi wiedza ze mam racje ale siedza cicho bo za chwile jakis w...wyzwie taka osobe wczoraj widzialem ze jeden jakis .....nawet napisal o tobie cos brzydkiego

eh tam widziałam jakiś koleś cos tam na s.... chyba. Najwyrażniej ma gośc jakies kompleksy mnie tam takie prowokacje nie ruszają, tak jak napisałam wyżej każdy w sieci jest mega wyszczekany. Tylko ciekawe czy w realu byłby taki cwaniak pewny siebie:)

dlatego tutaj się wyładowują:) mnie tam takie prowokacje nie ruszają. Nawet nie pamietam co ten gośc o mnie napisał. Jakis pustak i tyle. Nie wchodzę w dziecinne pyskówki:)

moge zmienic forum ale nie dam satyswakcji zbokom itp-mysle ze normalnych nie obrazam

Gość na stos zboczencow

Gość a jo popierom dzika
mo racje