Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsadsad

21 lat i lekki dołek

Polecane posty

Gość ddsadsad

od pól roku juz nic nie szturchałem, z kilka miesiecy szukam juz laski na stale i nic nie potrafie sie na żadna zdecydowac.... a pomyslec ze wczesniej zawsze sie jakas laske skrecilo na imprezie a ostatnio to jestem jak frajer...

Gość xbrox
a jak zagadujesz do tych dziewczyn? :)

Gość ddsadsad
nie posiadam jakis stałych tekstów ktore zawsze stosuje, to co mowie do kobiet w momencie gdy zaczynam rozmowe to jest zawsze to co wpadnie mi w danym momencie do głowy. Zawsze to wychodzi spontanicznie

Gość xbrox
heh no ale jakiego typu gadki używales?

Gość ddsadsad
naprwde nie jestem w stanie przytoczyc tego co mowie by gdy jestem po % naparwde jestem w stanie wszytko powiedziec. Czasem bywaly to chamskie podteksty, a czasem potarfie mile spytac jak sie bawi i czy odpowiada jej ta impreza. Żeby nie bylo nigdy od razu sie nie przedstawiam albo nie mowie zeby mi dala numer tel.

Gość xbrox
i co chętne są dziewczyny do rozmów?czy bywało że Ci powiedziały spadaj albo cos?

Gość ddsadsad
moje koleznaki maja mnie za babiarza co zawsze bajeruje dziewczyny na brak urody nie narzekam. jeszcze nie mialem takiej sytuacji zeby kobieta powiedziala mi spadaj albo obruciła sie na piecie. np wczoraj podszedlem do stojacej dziewczyny i rozpoczelem rozmowe. sama powiedziala mi ze nie da mi numeru na co odpowiedzialem jej ze i tak go nie chce po paru kolejnych zdaniach zakończyła rozmowe odchodzac do koleznaki. Nie wiem czy gram zbyt pewnego faceta który ma je lekko w dupie i moge sie przez to bac mnie kobiety?? naprawde głupieje juz od paru miesiecy bo nie wiem o co ze mna chodzi....

Gość xbrox
a co już nie chodzisz na imprezy?ja to mam problem bo jestem troche niesmialy... a ty to chyba wrecz na odwrot heh i mam problem bo chcialbym zagadac do dziewczyny ale nie mam tekstw... brzydki chyba nie jestem bo dziewczyny na mnie patrza

Gość xbrox
ddsadsad oo powiedz mi jak moge zwiekszyc swoja pewnosc siebie,a ja tobie powiem ze moze nie okazuj tak bardzo tej swojej pewnosci siebie bo rzeczwiscie dziewczny moze to odpychac....

Gość ddsadsad
to trenuj stary i sie niczego nie obawiaj i najlepiej lec zawsze na żywiol no risk no fun ;) a ja mam troszke inny problem znalazłbym sobie dupeczke na stałe ale jestem zbyt wybredy, albo bym cos pyknał na jedna noc ale cos mam slabo forme ostatnio;]

Gość xbrox
Ja nie mam doswiadczenia w podrywie.. ehh a moglbys podac jakies teksy ktore sa dobre dla poczatkujacych.

Gość nigdy ale to nigdy nie
korzystaj z gotowych tekstów, bądź po prostu sobą. Wyciszony wyluzowany, pewny siebie, ale jednak z dozą nieśmiałości. Kontakt wzrokowy i uśmiech:) Możesz powiedzieć nawet zwykłe "Cześć";]

Gość ddsadsad
ile masz lat? i chodzisz na jakies imprezy na miasto do klubu np.?

Gość xbrox
mam 20lat nie chodze na imprezy,poszedlbym ale brakuje mi podstaw czyli nie chodzi mi o suche gotowe teksty tylko jakis zarys jak mozna by rozpoczac znajomosc.. tak zeby laska sie nie wkurzyla hehe

Gość rany koguta
po co te szkoly istnieja i czego ucza , skoro mlodzi ludzie maja problem z nawiazaniem rozmowy, juz nie mowie na konkretny temat, ale tak w ogóle nie czytajcie ksiazek, nie rozmawiajcie, tylko dalej sterczcie przed kompem ,spedzajcie czas na grach komputerowych, a niedlugo nie bedziecie potrafili wypowiedziec normalnego zdania .... strach..

Gość ddsadsad
powyzej ktos bardzo madrze napisał;) badz soba czuj sie luznie. badz uśmiechniety złap kontakt wzrokowy i normanie zacznij rozmowe mozesz od zwykłego czesc spytaj np. jak sie jej tutaj podoba jak sie bawi. Nie ograniczaj sie jakimis sztucznymi tekstami bo nie tedy droga.

Gość xbrox
Umiem gadac ale mam problem z zagadywaniem do dziewczyn,bo nie moge sie przy laskach wyluzowac....i do tego niesmialosc :/

Gość bo kazda widzisz jako
potencjalna kandydatke na dziewczyne pozbadz sie tego i traktuj kazda jak znajoma czy kolezanke i bedzie dobrze

Gość ddsadsad
rozmawiaj z róznymi kobietami tymi ktore wcale cie nie kreca nawet. np kolezankami ze szkoly/pracy sasiadka sprzedawczynia w sklepie nabierzesz obycia bedzie ci łatwiej;)

Gość xbrox
wlasnie w tym problem ze w w stosunku do tych do mnie nie kreca nie mam niesmialosci zeby gadac,to tylko mam w stosunku do tych ktore mi sie podobaja...