Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloonka

2 randka! pomóżcie!

Polecane posty

Hej! ;) wczoraj spotkałam się z dawnym kolegą, było cuuudownie, oboje cieszyliśmy się sobą, buzie nam sie nie zamykały i dowiedzielismy się paru ciekawych rzeczy od siebie nawzajem :) w pewnym momencie pocałował mnie tak namiętnie ze myslalam ze upadne, nosił mnie na rękach a później przytulił i szliśmy sobie po parku przytuleniu, odwiedzilismy moją siostre o 1 w nocy na kawe ;) bo spotkalismy się o 21:00 a wróciłam po 2 do domu ;D tak szybko czas leciał..jest bardzo inteligentny ;) to naprawdę porządny chłopak i wiem ze to za wczesnie by czegos oczekiwac na dłuzej, ale pomózcie! za godzine mam kolejną z nim randke ;) idziemy pochodzić po mokrym lesie ;) heh niby zbierać szyszki ;D jak mam się zachowywać? czego moge oczekiwać po takiej gorącej randce? ;)

Gość brykajaca siksa
heh moze tego samego;)

oj ;) chociaz jedna osoba odpisała;) czekam na pomoc a w tym czasie lece na randke i opowiem jak było ;) trzymać kciuki ;)

Gość zuzkaaaaaaa
Pytanie- czego on moze oczekiwac ?! fajnie ze tak dobrze sie gada i caluje ale wez zimny prysznic i ochlon! zachowuj sie jak ostatnio, i mysle ze na tych pocalunkach powinniscie poprzestac poki co...;)

Gość brykajaca siksa
nie wiem moze powinnas rozniez zaszalec i odwzajemnic sie jakims spontanicznym gestem. Chociaz ja bym wachala tutaj jakis podstep, ze tak szybko przechodzi do sedna. hmmm ale moze ja zbyt podejrzliwa jestem:p

Jestem właśnie po drugiej randce, jak najbardziej udanej ;-) nic sie nie zmienilo, duzo rozmów, pocałunków przytulania ;-) tylko ze od dziś jestem już oficjalnie jego dziewczyną ;-) naturalnośc wygrała ;)

Gość y o n a s z
To koleś dobrze Cię ciśnie, skoro mu się nie opierasz :) Z tym pójściem do łóżka na trzeciej randce wszystko możliwe. Powodzenia i nie zapomni się zabezpieczyć, kochana :)

tak czasami jest że juz po 2 randkach jest cudownie ;) co do sexu..hmm to sie nie wypowiem ;-) każdy ma inne zdanie ;) ale dziekuje za odpowiedzi ;) a teraz mykam bo zaraz do mnie przychodzi :)