Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adoniss29

Jak podtrzymac rozmowe z dziewczyna aby ja poderwac

Polecane posty

Gość adoniss29

Pewna dziewczyna ktora znam z pracy daje mi pewne znaki ze jest mna zainteresowana. Ona tez mi sie podoba. Co robic? Wiem ze to glupie pytanie. Ale zawsze panikuje w takiej sytuacji. Nie potrafie z nia podtrzymac rozmowy. Jestem bardzo niesmialy. Jak zostac bardziej gadatliwym?

Gość ja to ja proste
ile masz lat

Gość kurdylebelle
nagraj sobie na dyktafonie to co chcesz powiedzieć a potem tylko naciskaj guzik :D to dobre przygotowanie do rozmowy

Gość babinicz
Trzy albo cztery 50tki wódy... Nie da się zmienić charakteru ani sposobu bycia ad hoc. Jak jest "mięta" to wystarczy że się drugą osobę barkiem szturchnie idąc ramie w ramie i lepsze to niż gadanie jakiś pierdół.

Gość tytyt
Adonis ma 29 lat, co wynika z jego nicka :-( Stary, nie marnuj takiej szansy, dziewczyna ma chęć się z Tobą zapoznać, znaczy wydajesz się jej interesujący. Zagadaj, a jak to ma być to, to się samo dalej potoczy. I gadka i wszystko :-)

Gość adoniss29
ja ta dziewczyna juz znam prawie rok, problem w tym ze ja nie potrafie bajerowac, pytala sie mnie czy mam dziewczyne, na co ja odpowiedzialem ze nie , a Ona powiedziala szukaj wiem ze to taki poziom gimnazjum, ale z niesmialosci jednak nie wyroslem