Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8,5/10

wkurza mnie moja dziewczyna-czy ma rację?

Polecane posty

Gość może powinniście
eeeee332 sorry za szczerość ale nie lepiej byłoby ci samej? Dla mnie taka sytuacja nie jest normalna, że tobie na życie nie starcza, a on pieniądze dusi, bo odkłada:( No i pomyśl odziecku, jak teraz go nie traktuje dobrze "bo nie będzie na obce łożył" to w przyszłości może być tylko gorzej:(

to ja widze ze mam wspanialego faceta jestem wspolwlascicielka jego konta mam swoja karte nigdy mi nie wypomnial ze wydalam za duzo kasy owszem ja tez zarabiam ale marne grosze i jakos mu to nie przeszkadza

Gość może powinniście
kurcze kasa to chyba podstawowy problem w zwiazku;(

Gość eeeee332
Coraz czesciej przychodza mi do glowy takie mysli ze lepiej byc jednak sama z dzieckiem, bo przynajmniej wiem na czym stoje. Taki dodatek, w postaci faceta, nie jest mi do niczego potrzebny.

Gość eeeee332
Kasa nie powinna byc problemem w zwiazku. Z bylym mezem mielismy wspolna kase, z tym akurat problemu czy nieporozumien nie bylo. Ale nie kazdy czlowiek patrzy tak samo.

Cześć wszystkim. Ja mam podobny problem. Jestem z moim chłopakiem 3 lata. On mieszka u mnie już z rok. Wcześniej do niczego się nie dokładał ale innym domownikom zaczęło to przeszkadzać więc musiał zacząć się dokładać na prąd i wodę co dwa miesiące. Teraz sytuacja się zmieniła. Obydwoje musimy się dokładać na prąd, wodę, gaz i jedzenie. Ja zarabiam 800 zł a on 1400 zł. Założył u mnie internet i cyfrowy polsat. Ja pomyślałam że będę mu się dokładać do internetu i do tv bo tak samo z tego korzystam. Ale moja siorka jak się o tym dowiedziała to powiedziała mi że jestem głupia jeśli będę się do tego dokładać. Twierdzi że skoro mój chłopak sam założył sobie internet i telewizję to on sam powinien za to płacić. Dodam jeszcze że mój chłopak chciał żebym dołożyła mu się i na paliwo i na ubezpieczenie samochodu, na to się oczywiście nie zgodziłam sama. Teraz nie wiem czy moja siostra ma rację czy ja że jednak powinnam się dokładać do neta i tv :/