Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowazałamanaaa

Problem z 18letnią synową!!!

Polecane posty

Gość oliwia005
no pewnie nie wyrzucisz ale do jasnej cholery ustaw gówniare bo jej sie w dupie poprzewracalo!!! mieszka u Was, żre za Waszą kase, utrzymujecie ją i dziecko tez bedziecie utrzymywac a ona jeszcze Wam do gniazda sra!!!!!!!!!! opierdolic ją porządnie pare razy i nich siedzi cicho jak przyszła do kogoś mieszkac i zyc na czyjś koszt.

Gość kpw ??? czy nie kpw ??
Lily ---- no nkit nie mowi zeby olal dziecko i nie ponosil odpowiedzialnosci ! to mozna i bez slubu jakby uznal dziecko, chodzi o to ze w takich malzenstwach z przymusu nie dzieje sie dobrze a zwlaszcza jak dotycza tak mlodych ludzi, znam wiele przypadkow ze mlodzi po wpadce nie chajtali sie ale mieszkali razem wychowujac dziecko, pozniej jak sie sprawdzili to sie zenili, niektorzy nie sprawdzili sie w rol;i rodzicow razem, zalozyli inne rodziny a dzieci na tym nie ucierpialy ! czasem malzenstwa z duzym stazem przerastaja problemy zycia codziennego oraz obowiazki zwiazane z dzieckiem a co dopiero jak sa tacy mlodzi no i ta mala zachowuje sie jak gowniara, no wiec to najlpeszy dowod ze nie dorosla do bycia zona i matka

Gość zaraszaqa
Oliwia to ze jest u siebie nie upowaznia go do obrazania zony swojego wnuka :O Ta dziewczyna tam mieszka i ma prawo byc traktowana z szacunkiem. Nie bronie tej dziewczyny ale opanujcie sie z tekstami, ze dziadek moze sobie obrazac innych bo jest u siebie. Kulture albo sie ma albo nie. Dziadek jej nie ma po prostu.

Gość oliwia005
autorka napisala ze on jej nie obraza uzywając epitetow itp a ona go tak!!! w jego wlasnym domu! ja uwazam ze "moj dom, moja twierdza" i robie w nim co chce, a jak ktos przychodzi do mnie mieszkac to wymagam zeby sie chociaz troche dostosowal i wymagam szacunku wobec mojej osoby, tym bardziej jesli wchodzi w gre choroba i niepelnosprawnosc. koniec kropka. a lafirynda uwaza ze jej sie wszystko nalezy i obraza i wyzywa staruszka w jego wlasnym domu!! wiec jaki on moze miec do niej szacunek!! ludzie, nie bądzcie smieszni

Gość anette11111
to nie jest rozwiązanie jeśli mówisz jej że mieszka na czyjejś łasce. Moim zdaniem to jeszcze w niej wzbudza agresję, a po co w takim stanie jeszcze pobudzać ją do złości. Przypomnij sobie jak sama byłaś w ciąży. Nie maiałaś akcji dziwnych?

Gość teściowazałamana..
To nie był ślub z musu, ciąża przyspieszyła decyzje o ślubie ale mój syn chciał się ożenić. Obiecał że jak zda mature poszuka sobie pracy. On jak najbardziej dorósł do roli ojca. Ja jestem ostatnią osobą by wypominać synowej pomoc jaka dostała bo ja sama również dostałam pomoc od swoich rodziców.

Gość oliwia005
akcje dziwne w ciazy a wyzywanie osoby u ktorej sie mieszka od "jebanych staruchów i kalek" to chyba roznica???? chocby nie wiem jak hormony buzowaly i czlowiek bylby zdenerowany to takie zachowanie swiadczy o braku kultury i wychowania.

Gość zaraszaqa
No to moze autorka tematu powie nam uprzejmie jak jej tatus wyraza sie o zonie swojego wnuka. Co robi takiego, ze wzbudza taka agresje u mlodej dziewczyny, dodatkowo teraz "napedzanej" ciazowymi hormonami.

Gość anette11111
uwieżcie mi, kulturę wynosi się z domu. ok. ale widziałał tyle już przypadków że nawet to nie pomogło że skończyły szkołę rodzenie itp. jak kobieta ma burzę nawet tylko przed okresem a co dopiero ciąża.. oczywiście że są kobiety stworzone żeby być matkami a inne trafiają z przypadku. ale to wcale nie znaczy że nie można ich nauczyć być odpowiedzialną mamą, bo w to żę będzie dobrą niewątpię

Gość teściowazałamana..
Ojciec nigdy nie używał wobec niej przekleństw, często zwracał jej uwage, okrzyczał ją a później z jej ust padały wyzwiska.

Gość a jak będzie biła dziecko
bedziesz na to patrzeć spokojnie? z takiej dziewuchy nigdy nie będzie dobry człowiek.....że ona spać może spokojnie bo takich wyzwiskach do starszego człowieka

Gość zaraszaqa
Dobra juz mi sie nie chce dyskutowac :D Oboje sa winni i dziadek (z piekla rodem ;-) ) i synowa z niewyparzonym jezorem. A z ciebie autorko jakies takie cieple kluchy :O 🖐️

Gość anette11111
ciekawe czy z Ciebie były by takie ciepłe kluchy zaraszaga gdybyś miała podobną syt. bo autorce nie zazdroszcze.

Gość 3zuzia
pogadaj z jej rodzicami, niech idiotce przetłumacza ze źle robi, kurde ja bym ja tam walnela w pysk zeby sie od ściany odbiła

Gość anette11111
walneła byś w pysk ciężarnej- to gratuluję bohaterka z Ciebie

Gość teściowazałamana..
Gdy zauważe że synowa jest agresywna wobec dziecka to napewno coś z tym zrobie. Narazie chciałabym rozwiązać jakoś ten problem który teraz jest.

Gość bettttina
oliwia005 ma rację. Zbierzcie się wszycy, porozmawiajcie, ochrzańcie porządnie to jej to chamskie zachowanie z głowy wybijecie.

Gość anette11111
dlatego zrób teraz czyli najlepiej żebyś postarała się przemóc i bądż dla niej przyjazna bo jeśli tylko będziesz sztywno miła to ona to wyczuje. wiem że to trudne ale zrób to dla dziecka które nosi w sobie. to twój wnuk. a.najgorzej teraz napewno Ci będzie ale postaraj się delikatnie zacząć ...co u ciebie itd... a jeśli już to przerabiałyście to np kolacja jeślimasz czas

Gość a może dziadek jest po prostu
zły że córke wychował a później ona mu sprowadziła wnuka na głowe. Teraz spotkała go taka sama sytuacja i się wścieka. Ja mu się nawet nie dziwie!:O

Gość anette11111
starsi ludzie mają to do siebie ze albo się chowają w kącie czyli lubią być pomocni albo lubią być na pierwszym planie czyli rządzić albo są w szpitalu. taka przykra prawda i trzeba to zaakceptować

Gość ja tylko widze ze.........
przeczytalam caly topik i widze, ze pomimo wielu prosb kafeteriuszy zalamana tesciowa nadal nie moze sie przelamac i opisac w jaki sposob jej ojciec odnosi sie do synowej, co takiego mowi, robi, jak ja prowokuje, czym, o co na nia krzyczy, itd.. Mysle, ze tesciowa wstydzi sie przed nami zachowania swojego ojca i dlatego nie pisze szczegolow, a to tez jest bardzo wazne, zeby miec caly obraz sytuacji

Gość współczuje ci takiej synowej
strzeliłabym gówniare w pysk!

Gość anette11111
szkoda właśnie że dokońca nie znamy relacji teściowa-dziadek synowa bo może można by coś wspólnie było podpowiedzieć żeby sobie pomogli

Gość teściowazałamana..
Mój ojciec nie lubi mojej synowej od czasu ślubu. Z resztą przed ślubem też jej nie lubiał. Sama nie znam powodów, dlaczego tak jest. Ja tylko musze wysłuchiwać przekleństw synowej i krzyków ojca.

Gość powiedz ojcu żeby dał
sobie spokój z synową i znajdź mu jakieś hobby :)

Teraz wypowiem się ja ,widzę że w tej sprawie są winne 2 osoby. Po 1 dziadek nie powinien rzucać takim tekstem że wyrucha synową czy jakimś innym tego typu, bo to na prawde jest obraźliwe i sama na pewno tez bym się odszczekała. Ale po 2 napisała Pani kilka cytatów synowej i wiem że to nie są odzywki odpowiednie dla osoby starszej,w ogóle dla jakiejkolwiek dorosłej . Zachowanie synowej świadczy o jej niskim poziomie kultury osobistej.Moim zdaniem jedynym wyjściem jest nakłonic wszystkich do wspólnej rozmowy i poruszyc temat relacji synowa-dziadek. Niech każde z nich głośno wypowie swoje zastrzezenia do tej drugiej osoby,tylko tak uda sie naprawić te skrzywione relacje.Dobrym sposobem byłoby tez gdyby synowa starała się poświęcić troche czasu starszemu panu,np popytac jak to było w jego czasach,zapytac sie o zainteresowania.Jestem pewna że dziadek bedzie miał wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia. Jednak warunkiem naprawy tych relacji jest to czy synowa naprawdę tego chce .

Gość teściowazałamana..
Mój ojciec nie powiedział że ją wyrucha, to był tekst wymyślony przez podszywacza!!!!

Gość cwir cwir
no jasne, niech robi co chce bo w ciazy jest, a zabijac tez moze? :O w koncu tak nia rzadza hormony! za takie zachowanie ja bym wyjebala za zbity pysk, bez zadnych ale

Gość autorko ja się dziwie twojemu
ojcu że to znosi :( jego dom-jego prawa!

Gość autorko ochrzań synową
i powiedz jej że nie życzysz sobie takiego zachowania :)