Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suuuu

Pytanie o plamienia

Polecane posty

Gość suuuu

Witajcie! Mam do Was pytanie i bardzo proszę o odpowiedzi :) Czy plamienie to tylko różowa/brązowa wydzielina z pochwy (szyjki/macicy)? Czy jeśli pojawia się żywa krew (u mnie jest to w ilości, hmmm na papierze jakby 5 złotówka- kilka razy w ciągu dnia- czasem tylko raz i zaraz potem przezroczysta wydzielina, a oprócz tego pojawiają się w przezroczystym śluzie jakby nitki żywo- czerwonej- świeżej krwi) to takie coś jest plamieniem, czy podkrwawianiem? Jak to nazwać? Nie wiem jak do tego podejść :/ Z góry dziekuje za odpowiedzi

Gość suuuu
Dzięki za radę, ale nie o to pytam, czy pójść, czy nie, tylko o to jak mam takie coś traktować- czy to plamienie, czy krwawienie.... Mam tak od 1,5 roku non stop, byłam z tym cholerstwem chyba u 12 ginekologów, w tym u 3 spoza Krakowa na konsultacji- tzw. "specjaliści to byli" :/ (nie licząc mojego stałego lekarza) i każdy mi mówi, że nic niepokojącego nie widzą, bo wszystkie badania są super (specjalistów mamy genialnych)! A ja sobie już 19 miesiąc latam z wkładkami i podrażnionym tyłkiem :(