Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość moni7

czy mogłam zajść w ciążę

Polecane posty

Gość moni7

Bardzo proszę o odpowiedź. Ostatnio miałam bardzo trudny i stresujący czas, odeszłam z pracy, jestem bezrobotna i dlatego ciąża jest ostatnio rzeczą czego pragnę. Tak naprawdę to boję się jej panicznie. I stad moje wątpliwości. Nie pamiętam kiedy dokładnie ostatnio miałam okres (przez wszystkie stresy, kompletnie nie zwracałam na to uwagę). To co pamiętam, to to, że dwa tygodnie temu miałam dni płodne, chyba ich poczatek, trochę przy nich plamiłam, ale ostatnio była to norma (robiłam badania u gina, wszystko ok, przyczyna - stres). Dwa dni temu kochałam sie z moim meżem. Na początku trochę się pieściliśmy, ale on miał na sobie majtki. Potem postanowiliśmy się kochać. Na penisie miał płyn (preejekulant), założyłam mu prezerwatywę. Potem on wszedł we mnie. Przy czym ja pomogłam mu trochę trafić do mnie i chwyciłam go za penisa. Odbylismy stosunek, przed orgazmem on wyciągnął członka i cała zawartośc spermy wyladądowała w prezerwatywie już poza mną. Wiem, że raczej nie miałam dni płodnych, śluz był biały i rzadki. Używaliśmy prezerwatywy, nie pękła więc tez ok. To co budzi moją wątpliwośc to fakt, że zakładając mu prezerwatywę dotknelam jego płynu preejekulacyjnego, a potem tą dłonią, gdy on wchodził we mnie, dotknęłam jego członka będącego już w prezerwatywie. Czy myslicie że mogłam zajść od tego w ciązę. Opinie na temat tego płynu są sprzeczne, niektórzy uważają że są tam plemniki inni że nie. Wpadłam trochę w panikę więc dlatego pisze. Z góry dziekuje za odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować