Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daruma

dla maluszka i dla mamusi

Polecane posty

siostra mojego lubego niedługo urodzi bobasa. bardzo ją lubie, więc pomyślałam, że kupie jej jakiś drobiazg i dam kiedy już urodzi (z racji ze mam 20lat widze w macierzynstwie same plusy i lepie sie do kazdego bobasa bo nie mam swojego wiec jej malucha koniecznie bede musiala obejrzec ;d ) .dla maluszka wybrałam książeczkę ''moje pierwsze dwa latka'(taka gdzie wpisuje sie wszystkie info z poczatkow zycia dziecka - waga wzrost, odciski stopek i takie tam duperele) opatrzoną ilustracjami wykonanymi przez anne gedes (czy jakto tam sie pisze) - cos w tym stylu: http://www.dorothy.hu/UserFiles/Image/Anne-Geddes-277.jpg .sama dostałam taką ksiazeczke jako swoj pierwszy prezent (chociaz byla zdecydowanie brzydsza od tej ze zdjeciami a.gedes) ale rodzice jej nie wypełniali :P mam jedynie problem z prezentem dla mamy dziecka - myslałam o jakimś kosmetyku, ale jakim? wiec pytam Was, co sie przydaje w pierwszych dniach/tygodniach po porodzie :P oczywiscie chodzi o cos co wypada mi jej podarowac ;p czy moze wystarczy sama ksiazeczka jako prezent i dla rodzicow i dla malucha?