Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

Praca - znajdowanie klientów II filaru itp

Polecane posty

Czy ktoś z Was miał z tym do czynienia? Dostałam taka propozycję ale chciałabym wiedzieć jak to dokładnie wygląda...czy zarobek jest stały czy zależy wyłącznie od ilości "znalezionych" osób? Praca polega na znajdowaniu i obsłudze klientów w ramach: II filaru, planów inwestycyjnych, ubezpieczeń od następstw nieszczęśliwych wypadków, a także pomoc osobom poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych i w wypadkach w pracy w uzyskaniu odszkodowania. Troche niejasna dla mnie ta oferta pracy dlatego szukam kogoś kto mi pomoże:) i kto to robi:) Pozdrawiam

daj sobie z tym spokój... będziesz tyrać na kilku cwaniaczków, którzy siedzą na doopach i zgarniają kasę.. :-o

No własnie tego się obawiam... A wie ktoś czy praca jest w terenie i sie łazi i szuka naiwnych czy też przez telefon moze? Kurcze,potrzebuje pracy na już wiec chciałabym coś złapac, ale w to nie wiem czy warto sie bawić...

cieżko sobie wyorazić gorszą robotę :-o raz, że naciągasz ludzi na kasę, bo tak naprawdę ich pieniędzmi dzieli sie mnóstwo pasożytów , a dwa, że każdy bedzie tobą gardził... złote czasy fuduszów skończyły sie już dawno, a ubezpieczalnie to juz każdy ma swoją ulubioną...

Otóż to...dziękuję serdecznie za podpowiedz... Ja może i lubie pracę w handlu ale...nie lubie naciagac ludzi an coś, czego pewna nie jestem a już tym bardziej jak coś jest sprzeczne z moimi zasadami...sama nie lubie jak ktoś mi wydzwania albo łazi i nawija...więc chyba podziekuję:) dzieki za rozjaśnienie umysłu:)Miłego dnia

to chyba jedyny obecnie zawód w którym ciągle są( wolne ) wakaty... nikt nie chce ( i słusznie ) tego robić :-o

Ehhh....niestety....a pracą ciężko...no cóż....jakbym wiedziała to kilka dobrych lat temu to bym skończyła inne studia albo inaczej rozwiązała swoja edukację... U mnie w mieście obecnie to nawet pracy w sklepie spożywczym nie ma:( Tylko przedstawiciel handlowy, doradca klienta w zakresie finansów wiadomo.... Masz rację z tymi wolnymi wakatami....

Gość fghndzthgh
up up