Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanthagiro

dermatolog w Krakowie... bez długich terminów??

Polecane posty

Gość fanthagiro

gdzie w Krakowie można znaleźć dermatologa prywatnie, szybko i bez kolejek?? mam chyba zapalenie skóry, boli jak diabli, paskudnie wyglada i mam aż od tego powiększone węzly chłonne a termin do dermatologa w przychodni dopiero na 22 czerwca ;( NIE MOGE TYLE CZEKAĆ ;(

Gość fanthagiro
nikt nie pomoże ;((

Gość fanthagiro
up

Gość mozesieprzydam
Ja np chodzę do dr Kingi S. z Podgórskiej Poradni Lekarskiej. Zawsze czekam góra 2 dni, ona jakoś 2 razy w tyg przyjmuje. Wpisz w google nazwę tejże poradnii, mają swoją stronę, wszystko opisane, co i jak. Cena wizyty bodajże 70 zł. Możesz spróbować. :)

Gość fajne że trafiłam
na ten temat:) Bo własnie też szukałam i faktycznie zadzwoniłam w poniedziałek, a wizytę mam w czwartek, tak więc super. A z czym byłas u tej pani dr? Ja mam problemy ze skóra głowy - włosy się przetłuszczają a skóra swędzi na drugi dzień po myciu:/ Do tego mam brzydką cerę - non stop zaskórniki i jest taka ziemista:/ mam nadzieję że ta pani dr pomoże

Gość Aniela871
też ostatnio szukałam dobrego dermatologa w Krakowie, bo mój trądzik jest po prostu straszny...;/ Sprawdziłam kilku specjalistów w internecie i wybór padł na Panią doktor Renatę Budzicz. Zdecydowanie dobry wybór, bo osiągnęłam swój cel. Mam nadzieję że mogłam pomóc komuś, kto potrzebuje udać się do dobrego dermatologa :)