Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kika0000

Pomocy.!! To tak bardzo boli.! ;(

Polecane posty

Odczuwam świąd pochwy przy czym bardzo często oddaję mocz... Przy końcowej fazie siusiania odczuwam straszny ból. Podmywam się codziennie rano i wieczorem żelem do higieny intymnej. Współżyłam już z chłopakiem ale nigdy wcześniej nie odczuwałam tego typu dolegliwości. Na początku myślalam,że to dlatego,że mam większą ochote na sex więc współżyłam z moim facetem ale to nic nie dało i nadal to odczuwam.. Powiedziałam o tym mamie lecz ona stwierdziła,że się przeziębiłam i to dlatego. Powiedziała,że przejdzie samo wiec nie mam się martwić lecz świąd jest coraz bardziej dociekliwy.. Do ginekologa nie chce z nią iść bo ona nic nie wie, ze uprawiam sex i nie chce żeby się dowiedziała bo ona jest na tym punkcie bardzo przewrażliwiona i wtedy już mi nie da tyle swobody ile mam teraz.. Mam dopiero niecałe 17 lat więc w sumie to się jej trochę nie dziwie... Błagam, pomóżcie mi... Żadnych drogich lekarstw też nie chce bo nie mam za dużo kasy a od niej tez brać nie chce...;/

Gość cherrycherrylady
to może być zapalenie cewki moczowej ale niewykluczone że masz też jakieś zapalenie w pochwie. Musisz koniecznie pójść do lekarza bo inaczej możesz doprowadzić sie do poważnych i uciążliwych do wyleczenia powikłań. Najlepiej wybierz sie do lekarza sama, ja brałam leki na podobne zapalenia i nie są one zbyt drogie, zawsze możesz poprosić o tańsze odpowiedniki.

Gość figo fago kawa marago
Idź na pogotowie, pomogą ci, nie ma na co czekać i się wstydzić. Z leków nawet Furaginy ci nie sprzedadzą w aptece bez recepty, a doraźne środki, typu termofor i sok z żurawiny niewiele pomogą. Może trzeba brać antybiotyk.

Gość bardzo możliwe, że to
zapalenie pęcherza - bez recepty są tabletki z wyciągiem z żurawiny - poradzą Ci w aptece, ale koniecznie udaj się do lekarza (może być rodzinny) - przepisze Ci furaginum lub antybiotyk

Gość kochanaaaaaaaaaaaa
A mi to wygląda na infekcję pochwy. Powinnaś udać się do ginekologa. Bez recepty możesz kupić w aptece Clotorimazolum - to maść przeciwgrzybiczna. Koszt to coś około 3-4 zł. Stosuje się ja na podrażnione miejsca - przyniesie Ci ulgę. Pozdrawiam