Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6786768679

Do maturzystów!!!!!!!

Polecane posty

Gość 6786768679

Cześć. Na pewnym forum przeczytałam, że na naklejkach z kodem tzn na jednej znajduje się imie i nazwisko i trzebą tą naklejkę przykleić na arkusz, a tą bez imienia i nazwiska na kartę odpowiedzi :O U mnie w szkole są tylko i wyłącznie naklejki z peselem i kodem ucznia, zadnego imienia i nazwiska. A może po prostu jestem tak głupia że nie zauważyłam? No ale na 99.9% jestem pewna, że obydwie naklejki były tylko z kodem i peselem:O

Gość kami_20
u mnie tak samo było ze tylko z dodem i peselem tej z imieniem i nazwiskiem to nawet nie ruszalismy

Gość 6786768679
U mnie były dwie naklejki samoprzylepne, obydwie takie same z peselem i kodem ucznia. Aż sie przestraszyłam, że jestem jakas idiotka:O No ale w poniedzialek zdaje jeszcze biologię i jeszcze raz sie przyjrzę, ale na 99.9% na żadnej z nich nie było imienia i nazwiska. Chyba po to jest przydzielany ten kod ucznia żeby potem wyniki dotarły do właściwej osoby. :O

Gość 6786768679
W ogole to pierwsze slysze zeby wpisywac imie i nazwisko na arkusz maturalny, tak samo bylo z testem gimnazjalnym czy tym po podstawowce, przeciez to chodzi o to, ze jakis egzaminator znajacy nas moze wtedy nam podciagnac wynik :O

Gość tez jestem tego ciekawa...
bo już na kilku forach spotkałam się właśnie z tym, że maturzyści pisali o tych naklejkach z imieniem i nazwiskiem, a w mojej szkole także tego nie było.

Gość sedrtfgvbhjnm
u nas były paski z imieniem i nazwiskiem, kodem, numerem stanowiska i nie były samoprzylepne

u nas były naklejki z kodem i peselem. Pierwsze słyszę o imieniu i nazwwisku!

Czyli nie przyklejało się ich na arkusze? U mnie w szkole dostalismy takie, ale na koniec roku, żeby wejść sobie potem na strone cke i sprawdzić wyniki matur.

http://forum.gazeta.pl/forum/w,157,111061140,111061140,Nakleilem_zla_naklejke_Co_robic_Pomocy_.html Tutaj ludzie o tym piszą, na innych forach też się zetknełam. Skopiujcie i skasujcie spacje.

k**wa, naklejkę z imieniem nie mozna naklejac, jest ona po to, aby nauczyciel wiedzial komu ja dac